Не е зле! Палавата Виктория Петрова заби министър!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Скандалната водеща Виктория Петрова, за която медиите не отдавна писаха, че е доста по-палава, отколкото я мислим, удари кьоравото. 

Припомняме, че не отдавна, родните медии гръмнаха с новината, че Виктория Петрова е вилняла в офиса си в Би Ти Ви с тогавашното си гадже след края на работния ден. За случая дори се говореше, че палавата Петрова е заснела и клипче по време на сношението, но това твърдение така ѝ не се доказа. 

Сега обаче, според близки до Петрова източници, научихме, че журналистката има връзка със спортния министър Красен Кралев. И то сериозна. Отношенията им отдавна не били на флиртаджийска основа, а доста по-сериозни. Говори се, че двамата вече дори живеят заедно и не крият отношенията си. 

Advertisement:

Advertisement:

Виктория и Кралев се запознали в кулоарите на Би Ти Ви благодарение на личната пиарка на министъра. Тя ги запознала лично преди гостуването на Красен при Цветанка Ризова в „Лице в лице“, а малко след това интересът на министъра към журналистката нараснал и двамата започнали често да се чуват по телефона. С времето отношенията им се задълбочили и на този етап двойката имат доста сериозни намерения един към друг. 

В светските среди Виктория Петрова се слави като разбивачка на мъжки сърца. Дали и в този случай министър Кралев ще се окаже с разбито сърце обаче, или ще успее да прилъже Виктория да му се врече във вечна вярност, за сега не е ясно, коментираха колегите от skandalno.net.