Аурично Пречистване и Активация в енергията на Великото Състрадание и Безграничната Любов с Куан Ин

2
Добави коментар
kiril.tzvetkov.12
kiril.tzvetkov.12

Намираме се от другата страна на невежеството. Вече отдавна преминахме в четвъртото измерение и процесите по освобождаване на старите модели на мислене и поведение тече с огромна мощ. Но нищо от „битката“ със себе си не е приключило. Скокът, който трябва да направи личността от триизмерното си и вече неадекватно състояние на съзнанието, към четириизмерното и многоизмерно такова е значително голям. Той е по силата на личността, защото много на брой и могъщи по сила енергии вече огряват нашата планета и самите нас от нивото на висшите ни аспекти. В първата част на тази практика, ще пречистим всички пречки и блокажи, собствените и поставените в аурата от други същества и същности. Тези препятствия постоянно ни дърпат надолу енергийно и не позволяват на собственото ни висше съзнание, Аз Съм Присъствие да работи през нас и да създава в живота ни ред, красота и изобилие. Тези енергийни неизправности привличат към себе си още такива и пречат изобщо дори да тръгнем към светлината в дадени периоди от ежедневното ни битие.

Във втората част на практиката, ще активираме чрез великолепната учителка Куан Ин енергията на Великото Състрадание и Безграничната Любов, която ще ви помага да стоите в баланса и центъра на своето Аз Съм Присъствие, запазвайки самообладание. Но освен това ще ви свърже с прекрасните висши нива на Втория Лъч, на Любовта и Мъдростта и Единадесети Лъч, от които тази енергия е съставена и се спуска през възнесената учителка.

Медитацията ще се проведе по скайп и местата са ограничени, с цел най-добро качество на връзката.

Събитието ще продължи два часа и половина.

За връзка и подробности: тел: 0893 9893 19 e.mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1569612243325649/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1&sid_create=2048785884