Пайнера с официално изявление за скандала с Гергана, Оцко и песента „Твоите думи“!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Поредният поп-фолк скандал, продължава да се вихри с пълна сила! Става дума за драмата с парчето на Гергана „Твоите думи”. Както стана ясно, арабският мотив, в началото на песента, която имаше за цел да върне Герганчето в музикалните среди е взет не от къде да е, а от песен, разказваща за война, убити деца, танкова и камъни!

Логично, след като скандала избухна Гергана, Пайнер и композитора на парчето, както и на всички останали поп-фолк парчета, Оцко, започнаха да си прехвърлят топката. Самата изпълнителка се измъкна, както се казва „по

Advertisement:

тарлици” от ситуацията, с обяснението, че не е знаела какво се припява в мотива.

Сега, дойде ред на Пайнер и Оцко да си измият ръцете. От музикалната компания, производител на чалга диви, излязоха с официално изявление по случаят. Според тях, те са спазили закона, защото имат писмен договор с Оцко и могат да използват музиката му. От компанията допълват, че не са длъжни, в ролята си на продуцент, да проверяват всеки път авторството на някой аранжимент, а и до сега не са имали повод да се съмняват в Оцко.

Самият композитор, пък обяви, че не е

направил нищо лошо! Той обясни, че не бил крал мотивите, а просто ги бил „семплирал”, както правели всички големи композитори. Какво точно означава „семплирал”, Оцко така и не обяснява подробно, но според него така правел и Тимбаланд , а той самият бил спазил закона за семплирането.

В крайна сметка излиза, че всички излизат чисти от скандала и Гергана, и Пайнер, и Оцко! И докато последните двама обраха масово негативи, то Герганчето получи това, за което отдавна мечтае – ударно завръщане на музикалната сцена, което никой скоро няма да забрави!