Русата Златка обича Андреа

3
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Русата Златка обича Андреа

Nadpis.com

19/02/2015

Златка е скромна личност.
Русата Златка няма нищо общо със Златка Димитрова.

Цялата тази суета никога не е била за мене на 100 %. Аз съм скромна и много свенлива. Това заявява плеймейтката Златка Райкова.

„Обичам домашния уют, исках да имам истинско семейство“, разказа още тя пред Blife. Златка твърди, че цената на славата е голяма: „Разделих се с много приятели, много критики изтърпях, накарах семейството ми да страда по някакъв начин“.

Красавицата е категорична, че приятелство в светските среди няма и допълва, че има малко приятелки, на които може да разчита. „Имам една приятелка, която много уважавам. С годините съм разбрала, че тя заслужава. Става въпрос за Андреа„, пояснява Злати. Тя твърди, че си е направила равносметка и смята, че трябва да бъде по-уравновесена и спокойна.

„Не винаги трябва да казваш това, което мислиш“, категорична е тя.

Мис Плеймейт 2007 коментира отношенията си със Златка Димитрова. „Нямаме нищо общо с нея. Нито като бизнес, нито общи проекти. Не се виждаме често, но имаме добри приятелски взаимоотношения“, обясни Райкова.

Емоционалната изкусителка призна, че не воюва с никого, а единствено със себе си. „Боря се срещу себе си. Искам да изкореня всички негативни черти от характера си“, не крие Златка.

lifestyle.bg

Коментари

коментара