Конкурси всякакви: Спечели билет за Световната купа по ски в Банско или топла шапка Peak Performance

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 26 февруари 2015

Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook. За да участват в нея, потребителите на социалната мрежа Facebook трябва да дадат правилен отговор на въпрос/и, които са зададени на страницатана Организатора във Facebook.

В рамките на играта ще бъдат задавани въпроси, под които потребителите като коментар ще имат възможността да се включат с отговор, който считат за верен. Тези от потребителите, които дадат верен отговор на поставен въпрос, автоматично получават право да участват в тегленията  за спечелване на обявените от Организатора награди. Всеки ден (от понеделник до петък) на случаен принцип ще бъде теглен по един печеливш участник.
Един и същ потребител може да участва многократно, като дава отговор на въпросите, задавани по време на играта. В случай, че потребител бъде определен за печеливш за определена седмица, той няма да има право да бъде включен при тегленето на печеливш потребител през следващите седмици до края на играта.

Осигурените от Организатора награди са 15 (петнадесет) на брой: 3 броя тридневни билети (като един билет важи за двама души)  за  справото на достъп до Световната купа по ски в Банско, която ще се проведе в гр.Банско от 27.02.2015 г. до 01.03.2015 г. и 12 броя шапки.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.Пътни и други разходи включително за престой са за сметка и се поемат отпечелившия.

Всяка седмица ще бъде теглено по 1 /едно/ име на участник, изпълнил  условията по т. 4. 1, който ще получава голяма награда – един брой тридневен билет за двама за Световната купа по ски в гр.Банско. Всеки ден в дните от понеделник до четвъртък един участник  ще печели шапка.