Маги надцаква Слави Трифонов с ново, уникално реалити по Нова ТВ!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

От известно време насам се говори, че Маги води преговори за купуването на правата на едно чисто ново реалити, което се казва „И аз го мога“. В момента реалитито се излъчва в Португалия, Румъния, Русия и Италия и се радва на голям успех. И именно за това ѝ Халваджиян е решил, че ще се хареса на българските зрители, които обичат зрелищата. 

В новото реалити „И аз го мога“ ще се преплитат забавление и страх, а участниците ще бъдат подложени на физически и психически изпитания за издръжливост, сръчност, самообладание и прочие. Задачата на участниците ще е да се справят с няколко опасни предизвикателства, разбира се, изпитани и подготвени от специалисти преди това. Те ще получават точки от журито и публиката, естествено, които накрая ще се сумират и ще определят кой ще продължи напред в шоуто и кой ще отпадне. И така докато на финала не останат само двама участници, като този с повече точки ще грабне голямата награда. 

Маги дълго се чудеше по какъв начин да затапи отново Дългия, който тази година му открадна „България търси талант“. Виртуалци обаче се питат, какво стана с „Големите надежди“, за които Халваджиян обеща, че ще има втори сезон?!