Чудо! Вижте единствената родна миска без грам силикон по себе си!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Целта на конкурса е била да се определи коя миска има най-много корекции по себе си и защо си ги е направила. И, ако класацията за най-голям силиконов бюст води победителката в „Мис Силикон 2014“, а за „Мис България 2014“ наскоро стана ясно, че също е коригирала бюста си, то се оказа, че съществува и такава родна победителка в подобен конкурс, която няма никакви корекции по бюста си.

Изненадващо за всички, тази дама, която грабна приза „Мис София 2014“- Гери Тилева никога не е пипала нищо по себе си, или поне така твърди, а за бюста си коментира, че никога не е искала той да бъде огромен и изкуствен. Тя е против поставянето на силионови импланти, освен, ако не се налага по медицински причини, а също така разкрива ѝ, че за нея не е нормално все повече млади момичета да теглят кредити и да взимат заеми, за да си уголемят гърдите, предадоха от HotArena.net.

В момента „Мис София 2014“ се е отдала на учението, но и все повече се замисля вече да създаде семейство. И въпреки всички уроци и домакински задължения, тя разкрива, че все пак намира време и да се поглези по женски с приятелки, като любимото ѝ е да се подлага на шоколадова терапия.