Конкурси всякакви: Спечелете уикенд за двама на СПА или МОРЕ с Тракийски хотелиери!

7
Добави коментар
pgp

Краен срок – 30 април 2015

Абонирайте се за Е-бюлетина в периода 12. Февруари—30. Април 2015г. и можете да спечелите УИКЕНД ЗА ДВАМА в хотел по избор:

Каменград Хотел & СПА, Панагюрище или Хотел Корал, Созопол!

Механизъм на играта:

За да участва в играта, всяко лице трябва да се абонира за електронния бюлетин на Тракийски хотелиери:

· Чрез попълване на контактната форма “Е-бюлетин” в сайтовете на всеки от хотелите -> Меню “Контакти”
Чрез регистрацията в бюлетина всеки участник дава съгласието си попълнените от него данни да се използват за целите на играта при оповестяване на победителя.

Награда:

Уикенд /2 нощувки/ за двама в хотел по избор — Каменград Хотел & СПА, Панагюрище или Хотел Корал, Созопол. Наградата може да бъде ползвана до 01.09.2015г. и не може да бъде заменена за паричната й равностойност.

Победител:

Победителят ще бъде избран на случаен принцип на  04.05.2015г. и ще бъде оповестен на официалния сайт на организатора: www.thracian-hoteliers.com, както и на Facebook страницата.

В рамките на същия ден организаторът ще се свърже с победителя на посочения от него и-мейл адрес. В случай, че победителят не върне отговор в рамките на една календарна седмица, на същия принцип ще бъде избран нов победител. Наградата може да бъде ползвана само от лицето, избрано за победител, и не може да бъде заменяна или предоставяна на трети лица.