Блогът на Апостол Апостолов :: КАГЕБЕШНИКЪТ ПАК НИ СЕ УМИЛКВА

1
Добави коментар

 

                             РОДИШ ЛИ СЕ ТЪПАК, УМИРАШ СИ ТЪПАК

                         

 

Казано е: един евреин може да измами 100 арменци, но един българин може да измами 1000 евреи. Та един тъп кагебешник ли няма да измами нашенецът?! Неотдавна Путин бе изпързалян жестоко от Бойко Борисов, който заслужава нашите аплодисменти. Борисов хитро и елегантно загроби всички проекти на Путин в България и на практика преустанови връзките с изостаналата и западнала Русия.

 

То не бяха салтанати, ласкателства, уйдурми… Че дори и кученца подари Бойко на кагебешника. Докато най- накрая му го… тури!

Стана истинско чудо: от 70 години насам България за първи път не зависи по никакъв начин от Русия. Цели 7 десетилетия тези типове ни притискаха, изнудваха, обиждаха, унижаваха, мамеха и експлоатираха. Но сега останаха с пръст в устата.

 

И нищо, нищичко не могат да направят, защото Република България е част от голямото европейско семейство, а зад нея стои цялата мощ на НАТО, която десетократно превъзхожда прехвалените руски богатири.

 

Наскоро кагебешникът Путин пак си направи устата за някакво отклонение на въображаемия газопровод до Истанбул към България. Тъп е, но пък е упорит. Не можа да проумее, че ЕС и България няма да позволят на някакъв келяв милиционер да изнудва Украйна чрез допълнителен газопровод, минаващ през България.

   
Изневерява му явно и паметта, защото си позволява да се ежи и репчи. Май е забравил, как едни дрипави муджахидини разбиха „непобедимата“ червена армия…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net/blog

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари