Теодора Спасова

2
Добави коментар
sixthsense
sixthsense

Пазаруването на обувки не е само присъщо за жените. През последните години наблюдаваме все повече мъже, които държат особено много на външния си вид. Някои имат невероятен вкус и се обличат толкова впечатляващо и стилно, че дори жените могат да им завидят. Но други, за жалост, нямат никакъв усет към правилното съчетание на обувките си… Read More »

Category: Обща категория Tags: ежедневни обувки, мъжки обувки, официални обувки, портни обувки

Всеки иска да бъде по – атрактивен. Това може да се постигне много лесно, стига само са спазвате някои основни правила: Без значение колко проблеми имате и как се чувствате, винаги се усмихвайте. Само така на хората ще им е приятно да общуват с вас, тъй като ще изглеждате приятелски настроени. Много важно за мъжете… Read More »

Category: Обща категория Tags: безцветни дрехи

Спортуващите хора добре знаят колко неприятно е чувството да пропуснеш тренировка, поради глупавата причина, че екипа ти се е скъсал и нямаш резервен. Спортните екипи, добрата физическа форма и мотивация са само част от всички изисквания към хората, които са решили да превърнат спортуването в начин на живот. Независимо от това с какъв точно спорт… Read More »

Category: Обща категория

Дрехите могат да подчертаят хубавите части от тялото ви и да прикрият недостатъците ви, стига да знаете кои ви подходждат най- много. А ако искате да изглеждате по- слаба, трябва да се научите какви дрехи да избирате. Не купувайте дрехи, които не ви стоят добре само, защото са модерни. Най- важното е да се чувствате… Read More »

Category: Обща категория Tags: тесни горни дрехи, тесни дрехи, широки дрехи

Едно от любимите неща на всяка жена е пазаруването на дрехи, обувки и всякакви глезотии, които ги правят щастливи. Голяма част от жените прекарват повечето си време из молове, бутикови магазини и различни вериги магазини, където пазаруват нонстоп. От няколко години насам, обаче се появи нова възможност за пазаруване и те се нарича „онлайн пазаруване“.… Read More »

Category: Красота Tags: рокли

Днес съм в настроение и ще ви открехна на някои тънкости при борбата срещу косопад. В случай, че някоя колежка почувства отдръпване или пък оредяване на косата, не трябва да изпада в паника, а кротко и тихо да консултира ситуацията със специалист. Има много причини за опадане на косата, като сред най-честите са стрес и… Read More »

Category: Красота

Кандидатстването за бърз кредит online се осъществява по един изключително бърз, лесен и удобен за всички начин, а именно online. За целта не е необходимо дори да ставате от компютъра си. Това със сигурност представлява далеч по-практичен начин, посредством който можете с няколко лесни и прости стъпки да извършите всичко необходимо, което се изисква от… Read More »

Category: Съвети

Как да избягаме от скучното ежедневие, моделирайки страхотно изглеждаща модерна баня? Е, това не е толкова трудно. Най-вероятно, когато някой спомене пред вас думата баня, се сещате са помещение със стандартни плочки, една грозна тоалетна чиния, обикновен (в някои случаи дори ръждясал душ) душ – общо взето нищо, което би ни направило естетическо удоволствие. Няма… Read More »

Category: Обща категория

Тази статия е насочена към дамската половина от обществото, която копнее за актуални прически благодарение на преса за коса. Със съдействието на последната вие може да да навивате и усуквате прическата си без никакви затруднения. Ефектните прически с преси за коса включват още направата на масури и страхотни кичури. Всичко зависи от конкретната техника, която… Read More »

Category: Красота

  Martini са българска марка обувки от естествена кожа, която навлиза с все по-голяма сила на българския и международен обувен пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от модели, цветове и размери на своите клиенти. Акцентът в колекцията на Martini е насочено към строгата индивидуалност съобразена с последните модни тенденции в световен мащаб. Качеството на българските обувки… Read More »

Category: Красота