ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2015

25
Добави коментар
lubimi-citati
lubimi-citati

Хороскоп за март 2015 Овен
Овен повече от всякога ще успява да контролира ситуациите, възникващи в техния живот. Вероятно някой проблеми ще възникват поради това, че ще искате да се справите със всичко наведнъж. Не се пресилвайте – време има всичко.
Астролозите препоръчват да преосмислите много неща от живота си. Направете си изводите без външна намеса, поставете вашето мнение на преден план. Дайте знак на обкръжението, че имате ясна и силна воля.
Проявете нестандартност в интимната си връзка. Разбира се посещението на заведение или кино, е колкото банално, толкова и забавно. Но все пак опитайте да внесете нещо ново в отношенията си. Посетете места, където не сте били заедно досега, направете нещо интересно. Това неименуемо ще внесе свежест във връзката ви, а точно в този момент, тя отчаяно има нужда точно от това.
На много от вас ще бъде трудно да гледат на света реално, а във връзка с това навярно няма да забелязват някой явни недостатъци на своя партньор. Постарайте се трезво да оцените ситуацията. Така бихте избегнали някои изненади за в бъдеще. За обвързания Овен е подходящо време за семейно пътуване, например може да посетите свои роднини или близки. Ще си припомните, колко приятно е да сте заедно. Ще преоткриете, колко е вълнуващо разнообразието в любовният живот.
В професионално отношение, представителите на зодия Овен, не ги очаква нещо ново, промените са малко вероятни, няма да има разместване в кариерната йерархия. Постарайте се да не попадате в конфликти с ръководството. Но все пак през втората половина на периода е възможно предложение за нова работа. Положението на планетите, благоприятстват положително решение от ваша страна, колкото и да се колебаете, колкото и да не забелязвате перспектива. Ползите ще се появят в по-късен етап. Не пропускайте своят шанс.
Доходите, повече от всякога ще бъдат стабилни. Ако замисляте да направите някоя придобивка, времето е подходящо за това. Покупките извършени сега, не само ще са ви от полза, но ще предизвикат и положителни емоции.
Ако имате възможност, една кратка почивка ще се отрази благотворно и релаксиращо на здравето ви. Бъдете внимателни с хранителния си режим, в противен случай са възможни леки неразположения. Полезна би била умерена физическа активност. В общи линии, не се очакват проблеми в здравословно отношение.
Благоприятни дни през март – 2, 6, 11, 15, 17, 28, 31.
Неблагоприятни дни през март – 8, 12, 22, 29.

Хороскоп за март 2015 Телец
възможни някой неочаквани материални проблеми. Например може да ви се наложи да се разплатите за някоя услуга, която досега е била безплатна за вас. Но нещо се е изменило или ще станат известни нови факти.
    Също така съществува вероятност за загуба на предмети, имащи материална стойност. Това може да бъде мобилен телефон, лаптоп или някакво друго техническо средства. Но разбира се това няма да се случи, ако бъдете внимателни, така ще избегнете допълнителни разходи.
Астролозите препоръчват този представителите на този знак от зодиака, да се вглежда в знаците, които съдбата му предоставя, да обръщат внимание на разположението на обкръжаващите предмети, но без да се стига до суеверие фатализъм. Не игнорирайте предупрежденията на съдбата.
През март Телец ги чака нови и интересни събития в любовта. За тези без връзка в момента, ги очаква през втората част на месеца, запознанство с представител на противоположния пол. А това може да се случи и в най-неочакваната ситуация и място. Вероятно ще хлътнете до уши, но разположението на планетите е такова, че внимавайте все пак в емоциите, запазете част от разсъдъка си, въпреки еуфорията.
Не така стои въпросът при Телец, намиращ се в състояние на продължителна връзка. Трябва да сте отворени към партньора и да разговаряте за всеки възникнал проблем. Така ще сте спокоен, че в трудни минути ще можете да разчитате на любимия човек. Като никога в този момент роднините, няма да ви създават проблеми, дори ще срещате подкрепа.
Работещите Телец да се опитват да не зациклят на незначителните въпроси. Има моменти, които ще ви донесат някакво неудобство, но всичко отминава със или без ваша намеса. Важно е винаги да сте в течение на новостите.
Финансовото положение през март 2015 г., можем да го характеризираме, като стабилно. Това се отнася и за тези от вас занимаващи се със собствен бизнес. Ще успеете да разнообразите предлаганите дейности и да привлечете нови клиенти.
През март Телец да бъде внимателен със заболявания свързани с половата система. Дори и ако се чувствате добре, бъдете предпазливи и не е излишно да си направите изследване, което ще ви спести тревоги занапред.
Благоприятни дни през март – 5, 11, 13, 21, 24, 28.
Неблагоприятни дни през март – 4, 8, 17, 22, 27, 31.

Хороскоп за март 2015 Близнаци
трябва през целия март да се държите по-скромно и да не се опитвате да демонстрирате знания, компетентност, превъзходство. Въобще бъдете по-съсредоточени в своите ангажименти и избягвайте да поучавате другите и да им показвате, че сте много вещи по всички въпроси. Особено малко приказвайте за политика, която и без това не ви е ясна.
Имайте предвид, че дори заплатата ви може да бъде обвързана с това, което говорите, защото по някакви пътища всичко ще стигне до началника ви. Заблуждавате се, че в колектива, в който работите всички са настроени приятелски към вас.
Изпълнявайте деловите си задължения много точно, не се опитвайте да напускате преждевременно работното си място, не мамете никого с нищо. Първата декада на месеца ще бъде малко по-спокойна за вас, но след 12-ти март ви очаква голямо напрежение. За мнозина предстоят финансови ревизии, проверки на документация и на цялостната работа. Колкото и да е неприятно, звездите предупреждават, че е възможно да бъдете съкратени или преместени на по-нископлатена длъжност. Затова добре преценявайте поведението си.
Занимаващите се с търговия ще имат възможност да реализират по-значителни печалби, но не очаквайте огромни приходи. Най-добра ще се окаже последната декада на месеца, когато и случайността ще ви помага често.
Дейците на изкуствата, на образованието и културата също ще имат един успешен период и ще повишат своя авторитет и материалното си състояние. Отново става дума за малки приходи, но в днешните времена и това ще ви зарадва.
Не се включвайте в групови проекти и не влагайте пари в такива – има вероятност от загуби и вие самите нищо няма да успеете да направите, за да ги предотвратите.
Дамите от зодията ще имат един романтичен месец, но отново трябва по-малко да говорят. Наслаждавайте се на всичко, което ви поднесе любимия човек, показвайте своята признателност, а ако се появи някакво недоволство – преглътнете го мълчешком.
За мъжете от зодията не се очертават кой знае какви романтични преживявания, но те трябва да са доволни при положение, че в отношенията с партньора няма напрежение.
Пазете нервната си система, която ще е доста напрегната. В дните преди новолунието – 11 март – ще бъдете свръхсетивни. Избягвайте неприятни срещи и разговори.
Не са препоръчителни операции през този месец.
Благоприятни дни през март – 2, 9, 15, 18, 20, 23, 28.
Неблагоприятни дни през март – 5, 10, 17, 21, 24, 31.

Хороскоп за март 2015 Рак
Звездите препоръчват през март 2015, Рак да се освободи от ненужните вещи, особено тези, които вече не са свързани с неговия живот.
Също така, опитвайки се да помогнете, по-скоро ще навредите на хора около себе си. Затова не си правете прибързани изводи и не извършвайте необмислени постъпки. Ще разберете какво сте направили и ще съжалявате за това, но ще бъде твърде късно за да го промените.
В този период Рак са недостатъчно внимателни и това е предпоставка за възникване на недоразумения. Опитвайте се да обръщате внимание и на дребните неща, иначе бихте попаднали в неприятни ситуации.

В любовта на Рак през март му се изясняват много неща. Ще проумеете какво искате от вашия партньор и какво очаквате занапред. Ако връзката ви е от дълго време и усещате, че чувствата ви към половинката охладняват (или тези на половинката към вас), то значи е настъпило време да помислите нужна ли ви е такава връзка и има ли смисъл да продължавате заедно. Вгледайте се във вашият партньор и се вслушайте в думите му, за да видите ситуацията и през неговите очи.
А на останалите представители на зодиакален знак Рак, им предстои ново запознанство. Вероятно ще срещнете човека, който ще ви е повече от приятел (да се надяваме, че е от противоположния пол).

В професионално отношение се очакват промени. Появяват се нови задължения, които вие ще изпълнявате с неудоволствие. Не се притеснявайте, че на плещите се трупат още отговорности, вие ще се справите. Опитвайте се да не смесвате личната работа със служебната, а също така да не пренасяте проблемите от работа у дома. Отделяйте повече време, на своите конкретни задължения.
Във финансово отношения се очакват промени към по-добро. Вероятно ще получите заслужаващото възнаграждение за вашия труд. Не се притеснявайте да преговаряте за допълнително възнаграждение или премия, ако считате че заслужавате за положения труд.
През март 2015 , Рак е добре да обърне внимание на своето здравословно състояние. Опитайте да положите усилия за отказване от вредните навици. Обръщайте внимание с какво се храните. „Човек е това с което се храни“. Употребявайте по възможност естествена и полезна храна.
За тези от вас, занимаващи се с физическа работа или спорт, или прекарват дълго време в седнало положение, има предпоставки за проблем с гърба. Но в общи линии, сериозни проблеми не се очакват.
Благоприятни дни през март – 4, 8, 11, 18, 22, 30.
Неблагоприятни дни през март – 6, 14, 19, 24, 27, 31.

Хороскоп за март 2015 Лъв
Лъвове, трябва да се контролирате непрекъснато, да сте сдържани и внимателно да обмисляте всяка своя постъпка, даже всяка своя дума. Не ви е много присъщо, но се налага. Вашето поведение ще бъде постоянно оценявано, а са възможни много ситуации, в които то да бъде разтълкувано като агресивно, грубо, недалновидно. Това налага да се съобразявате повече с хората около вас. Не се забърквайте в конфликти, тъй като няма да сте победители в тях, макар че смятате себе си за силен човек. Тук не става въпрос за сила, за способност да се аргументирате, просто нещата ще се стичат така, че все няма да ви разбират правилно – умишлено или случайно. Ако искате да успявате в намеренията си, действайте мълчешком.

Ще имате много работа по отношение на професионалните си задължения, особено през третата декада на месеца. Водете документацията си редовно, за да не се окажете заринати от необработени документи точно, когато ви е най-напрегнато. Поправете, доколкото е възможно, допуснати грешки, а ако работите с финансови документи и пари – всичко трябва да е точно.

На тези от вас, които работят физически труд, няма да им е много лесно, тъй като често Лъвовете ще страдат през март от недостиг на физически сили, умора, световъртеж. Първата и втората декада на месеца ще са твърде изтощителни, третата ще е малко по-лека, тъй като се повишава нивото на енергията ви.
В края на периода за мнозина предстоят изпити – може да се каже, че ще се справите задоволително.
Ако имате намерение да стартирате нови начинания, нека това стане през втората половина на месеца, даже след 17-то число.
Слабо подобрение на финансовото ви положение едва в края на месеца, когато ще можете да си поотдъхнете.
В сферата на любовта ви очакват много приятни изживявания, особено ако съумеете да проявите сдържаност към някои прояви на любимия, който от желание да ви угоди, чак ще върши глупости. Бъдете благородни и оценявайте тези жестове вместо да критикувате и недоволствате.
Самотните представители на знака ще бъдат постоянно в интимна компания, но нищо по-сериозно от това.
Освен чувството за умора е много вероятно да чувствате и болки в едно от двете уши. Посетете веднага лекар и въобще не подценявайте ситуацията.
Благоприятни дни през март – 2, 7, 11, 13, 18, 22, 28.
Неблагоприятни дни през март – 1, 8, 12, 16, 19, 31.

Хороскоп за март 2015 Дева
Вие, представители на зодия Дева, трябва да се стремите през март винаги да вземате правилни решения, опирайки се на разума си, а не на емоциите. Често ще се оказвате в ситуация, когато ще ви се иска да извършите нещо неразумно, дръзко, авантюристично, но не бива да се поддавате на подобни емоционални изблици. За вас е важно да бъдете точни, разумни, дори пресметливи. Не се вълнувайте какво мислят за вас околните, не се опитвайте да им се харесвате. Помнете, че месецът е важен за бизнеса ви, за кариерата ви, а и за цялото ви семейство.
Не се притеснявайте, ако ви се струва, че нямате достатъчно опит за нещо. Без да поемате крайни рискове, действайте, особено ако сте научен работник, дизайнер, технолог, архитект, художник. Сега е времето да сътворите нещо уникално, да дадете възможност другите да ви преоткрият. Не се самоизтъквайте, вие работете с размах, признанието ще дойде само.

Колкото и да е неприятно, трябва да сте наясно, че ще имате затруднения във финансирането на проектите си. Ако ви предложат спонсорска помощ, приемете, но предварително проучете условията, за да е се окажете с неприятни задължения по-късно.
За повечето зодии март ще е благоприятен по отношение на изпити, образование, конкурси, но при вас се очертават затруднения. Ще се справите със сигурност, но резултатите няма да ви задоволяват. Третата декада ще е по-благоприятна в това отношение и ако имате възможност, явявайте се тогава на изпити.
Няма да усетите значително подобрение във финансовото си положение през месеца, не защото няма да имате допълнителни приходи, а защото ще имате непредвидено големи разходи. Някои от тях дори ще ви изненадат и не става дума за текущи сметки по битови нужди. Решенията да правите големи покупки трябва да са обмислени – емоциите ще са лош съветник в случая. Всъщност ще имате добри приходи, но пари няма да задържите дълго у себе си.
Самотните представители на зодията ще имат шанса да възобновят стара своя връзка, но ще останат малко разочаровани от новите отношения.
За всички, които имат постоянен партньор, е важно да не се поддават на манипулации от други хора, които нееднократно ще се опитват да се месят. Каквото имате да изяснявате – на четири очи.

Здравето на Девите през март  ще е в добро състояние, но емоционалните ви възприятия и реакции ще бъдат твърде изострени. Контролирайте се, а гнева си дръжте под запор. Възможни са проблеми със стомаха, но ще бъдат резултат преди всичко на повишена нервност. Излизайте по-често на разходка, спортувайте. Не прибягвайте до непредписани успокоителни медикаменти в никакъв случай.
Благоприятни дни през март – 2, 7, 11, 13, 18, 28, 30.
Неблагоприятни дни през март – 6, 8, 12, 17, 24, 31.

Хороскоп за март 2015 Везни
Везни, март 2015  може да се окаже месец на изненадите по отношение на хората, с които общувате постоянно. От едни ще бъдете разочаровани, а други ще ви удивят с широтата на мирогледа си, със своята отзивчивост и желание да ви помогнат. Това може да ви накара да преосмислите отношенията си към партньори, колеги и познати, но не коментирайте нито хората, нито своите заключения. Имайте предвид, че и вие ще сте с повишена емоционалност през целия месец и не е изключено в определени моменти да направите „от мухата слон”. Ще имате силна интуиция, но не забравяйте и разума.

Известно е, че постоянството не ви е много присъщо, но по отношение на служебните си задължения трябва да сте много стриктни, да следите за всички срокове, да не се разтъкавате на роботното си място. Целево проверявайте какво от заплануваното сте извършили, какво предстои, за да не губите пари, уважение на колегите си, а и да не си навлечете гнева на началниците си. Ако вие самите сте на ръководен пост и не контролирате задачите точно, можете да причините вреда на подчинените си. Периодът е характерен с тенденция към текучество на парични средства, а това включва и загуби.

Ако действате достатъчно далновидно, ще имате едно стабилно финансово положение. Бихте могли да си намерите и допълнителна работа през този месец, сили и енергия няма да ви липсват, но е силно вероятно да нямате желание за обвързване с нови задачи. През третата декада емоционалното ви напрежение ще спадне – няма да е лошо да поработите допълнително, ако сте човек, чиято професия позволява да вземате надомна работа.

Месецът ще е силно благоприятен за хората на изкуството, особено за художници и работещи в киното, театъра, телевизията.
За незавършилите още образованието си – предстоят известни трудности в края на месеца, вероятна е и умствена преумора.
В отношенията с любимия човек ще се усеща напрежение, но ще е по-добре да не започвате големите обяснения. Вашата повишена емоционалност докъм 20-21-и може да ви подведе и замислен разговор да се превърне в скандал. Ако ще се обяснявате по някои въпроси, нека е след 22-ро число на март.
Здравето ви ще е в добро състояние, що се касае до физическите измерения.
Благоприятни дни през март – 2, 7, 9, 20, 23, 29.
Неблагоприятни дни през март – 1, 6, 10, 17, 26, 31.

Хороскоп за март 2015 Скорпион
през месец март трябва да бъдете духовно щедри и постоянно да се стремите да преодолявате личното си его, което ще ви подтиква често да се самоизтъквате. Помагайте на околните, но не давайте съвети, когато не ви ги искат. Постарайте се да бъдете откровени и честни с близките, колегите си и бизнес партньорите си. Това не значи да споделяте всички свои тайни, още повече плановете си.
По никакъв повод не проявявайте инициатива на работното си място. Изпълнявайте точно задълженията си и бъдете миролюбиво настроени към всички. Колкото и да не ви се вярва, именно такова поведение ще ви донесе успехи и ще ви доведе до значителни завоевания. Финансовото ви положение ще се подобри още в края на месеца, но това може да предизвика завист у мнозина. Не им обръщайте никакво внимание, подреждайте живота си според собствените си разбирания.
Месецът няма да е лесен за онези представители на зодията, които са на ръководни постове. Не съумеете ли да се разтоварите, занимавате ли се с всичко вместо да контролирате подчинените си, ви чакат неуспехи, голямо нервно напрежение, а не е изключен и срив на нервната система. Особено тежка ще бъде втората декада от март, когато ще бъдете затрупани с работа. Посветилите се на политиката също ще имат един труден период, а са възможни и разочарования поради провалени намерения.

Не дебнете постоянно интимния си партньор за грешки. Дайте му възможност да ви покаже, че е достоен за вашата обич. Не изнервяйте обстановката непрекъснато с недоволството си, за да не се окажете в позицията на човек, който ще се разкайва за поведението си. И понеже малко трудно се извинявате, можете да се окажете виновник за разрив помежду ви, но от гордост да не направите никакъв опит за сдобряване. Има опасност да се случат такива събития около 28-30 март.
Самотните представители на знака трябва да пътуват по-често, да разнообразяват ежедневието си, тъй като самотата може да ги подтикне към унилост и дори към самосъжаление. Подобно емоционално състояние може да продължи дълго, а превъзмогването му няма да е лесен процес.
Здравето няма да ви създава значими проблеми, но не пренебрегвайте някои симптоми – постоянното виене на свят трябва да ви подтикне да посетите личния си лекар. Към края на месеца проверявайте по-редовно кръвното си налягане. Повече се погрижете да се разтоварвате от умствената умора, която буквално ще ви затисне след 15-то число на месеца. И за ваше добро – по-малко стойте пред компютъра и телевизора. Движението ще е от изключителна важност за вас през втората половина на месеца.
Благоприятни дни през март – 2, 11, 15, 23, 30.
Неблагоприятни дни през март – 1, 10, 16, 17, 27, 31

Хороскоп за март 2015 Стрелец
Стрелци Март 2015 , тя ще бъде „търпение”. През целия месец ще бъдете настроени много хазартно, все ще бързате да говорите и действате, но това може да ви донесе неприятности. И тъй като не сте най-хазартния тип като поведение, е много вероятно да направите и значими грешки. По-внимателно обмисляйте реакциите си и не говорете всичко, което намислите в първия момент. Често ще ви се случва да се радвате, ако съумеете да замълчите.
В професионален план ще имате голяма натовареност, като много от задачите ви ще произтичат от факта, че не работите с равномерно темпо и си позволявате да отлагате във времето изпълнението на някои свои задължения. Няма къде да избягате от тях, така че още през първата декада се мобилизирайте и си свършете работата. Това ще ви даде възможност до края на периода да наложите едно средно темпо, което няма да ви довежда до физическо и умствено изтощение. Не приемайте съдружие в съмнителни сделки.
Тези от вас, чиято работа е свързана с дълъг престои в офиси и други затворени помещения, трябва да са подготвени, че могат да се изнервят твърде много поради стоенето на едно място и общуването с хора, чиито интереси ги дразнят. Избягвайте да влизате в конфликти на работното си място, намирайте си начин да излезете на чист въздух, а ако можете да отсъствате по-дълго от офиса – още по-добре.
За работещите в сферата на науката, образованието и културата месецът ще е много изнервящ, но поне усилията ви ще дават значими резултати. Занимаващите се с търговия, строителство, занаятчийство няма да имат възможност да реализират напълно намеренията си, но те трябва да поставят на здрава основа бъдещите си проекти. Няма място за мързелуване през март, независимо с какво точно се занимавате.
Най-успешен ще е месецът за Стрелците, които имат възможност да действат основно на открито и/или самостоятелно – те няма да са обременени със задължението да са в близост до нежелани от тях колеги и няма да усещат в такава степен нервно напрежение.
В сферата на любовта също не трябва да постъпвате хазартно. Инцидентни връзки могат да ви създадат главоболия с постоянния партньор. Бъдете по-редовно в дома си, общувайте с любимия човек, ако имате дребни ремонтни дейности – свършете всичко, макар и не с ускорени темпове. Превърнете домашните си задължения в приятно занимание.
Имайте предвид, че съществува риск от заразни заболявания и избягвайте контакти с болни хора. Много от дамите ще страдат от често главоболие през месеца, но сами ще са си виновни за това – твърде много се заседяват в затворени помещения, нужно им е да спортуват на открито.
През втората декада бъдете бдителни за болки във венците и зъбите – спешно отивайте на лекар още при първите прояви на такива симптоми, а не чакайте
„да попремине”. Дори силната болка да отшуми, са възможни тежки последици.
Не подценявайте млечните храни и ядките.
Благоприятни дни през март – 2, 11, 13, 18, 23, 30.
Неблагоприятни дни през март – 6, 10, 12, 17, 19, 21.

Хороскоп за март 2015 Козирог
Козирог през Март , ще се чувствате значително добре във всяко едно направление. Особена стабилност се очертава като тенденция във вашия професионален живот. Няма да се налага да преживявате изненади, да действате спонтанно и да търсите спешни решения на непредвидени ситуации. Всичко ще се развива според плановете ви, което обаче не бива да ви успокоява прекалено. Нужно е да контролирате непрекъснато ситуациите, защото ще сте заобиколени от недотам отговорни хора, които без да целят да ви сторят злина, могат да я направят от небрежност.
През първата декада на месеца в по-изгодна ситуация ще са търговците, хората на физическия труд, докато през втората и третата декада ще са облагодетелствани занимаващите се с наука, с различни изследвания, дейците на изкуството и образованието.
За частните бизнесмени се очертават изгодни сделки в последните дни на март.
Можете да си позволите малко авантюризъм, но като цяло трябва да се придържате към добре обмислени решения, особено когато става дума за инвестиции в строителство.

В личния ви живот, независимо от многото ви служебни ангажименти, ще има разнообразие от приятни преживявания. Ще се радвате на стабилност в отношенията с близките си. Любимият човек постоянно ще ви изненадва с мили жестове, но не ги приемайте като даденост пт негова страна. Постарайте се и вие да предложите нещо интересно. Обръщайте много внимание на децата си и техните проблеми.
Самотните представителки на знака биха могли след 20-то число на месеца да създадат нова и интересна връзка, която да премине в нещо по-сериозно.
Ще бъдете в добро здраве. Енергията ви ще е достатъчно силна, за да се справяте с многото си задължения.
Благоприятни дни през март – 2, 11, 13, 18, 28, 30
Неблагоприятни дни през март – 1, 8, 15, 17, 24, 27

Хороскоп за март 2015 Водолей
Звездите ви предупреждават, че през месец март можете да извършите много постъпки, за които после да съжалявате. Ще бъдете обхванати от странно желание да рушите, да съсипвате, да прекъсвате контакти с хора, които отдавна ви помагат и на които дължите много. Трябва да бъдете много внимателни и да не се поддавате на такива емоции, защото това ще ви доведе по-късно до депресия, а и няма да успеете да възстановите съсипаното. Добре ще е, когато почувствате, че не се владеете, да се уединявате и да си намирате някакво занимание, което да ви успокоява.
Можете да превърнете месец март в успешен, ако намерите начин да се занимавате с нещо интересно. Когато се чувствате спокойни, действайте смело по задачите си, довършвайте ги докрай. Водете делови преговори само при съзнание, че ще овладеете всяка една ситуация. Ако не се справяте с емоциите си, оставете ваш доверен човек да осъществи намеренията ви по отношение на договаряне с делови партньори.

Периодът ще бъде труден за занимаващите се с политика, за тези, на които предстоят изпити и за търговците. Няма да се сбъднат всички ваши мечти за високи постижения, а може да се наложи да повторите определени събития, например явяване на изпит за шофьорска книжка.
Най-опасен е периодът за отношенията ви с любимия човек. Ще сте обзети от заядливост, друг път от ревност. Ще вземате често решения, които ще променяте бързо. С една дума, може и вие самите да се чудите какво точно искате. Не е изключена вероятността да не ви изтърпят дълго, особено ако интимният ви партньор също е с повишено емоционално напрежение.
Тези, които са родители, трябва да се постараят да съхранят спокойното отношение към децата си и да не изливат върху тях периодично гнева си.
Колкото повече сте сред природата, толкова по-лесно ще се справите с пристъпите на нервност. Макар че няма да имате някакви сложни ситуации по отношение на здравето, няма да се чувствате комфортно. Има опасност даже да досадите на близки и колеги с постоянните си оплаквания от някакви неразположения. Занимавайте се със спорт и то по възможност колективен – така ще имате възможност в игрите да се освободите напрежението.
Благоприятни дни през март – 2, 5, 11, 18, 23, 30.
Неблагоприятни дни през март – 3, 12, 17, 21, 24, 27.

Хороскоп за март 2015 Риби
Отстоявайте правотата си много деликатно, но категорично. Ако сте ръководител, помнете че март ще изисква от вас да вземате крайни решения по някои проблеми и се подгответе психически за такава ситуация.
Бизнесмените трябва да са нащрек, защото има голяма вероятност положение, за което са смятали, че отдавна е решено да наложи много бързо реагиране, съобразено с нови ситуации и изисквания. Това в най-голяма степен се отнася до попълване на различни документи, засягащи дейността ви.
През март ще ви трябват много парични средства и не се притеснявайте да вземате кредити, но изчакайте до последния възможен момент, тъй като е възможно да получите допълнителни приходи, а и малко наследство.
В сферата на любовта ще изживеете много приятни моменти, особено дамите. Ще бъдете със силна и завладяваща емоционална енергия, просто ще заразявате околните с излъчването си. Любимият човек постоянно ще ви поднася дребни, но великолепни изненади. Изживявайте всеки такъв момент пълноценно и показвайте удоволствието си открито.
Здравето ви ще е в отлично състояние, само се грижете да се храните балансирано. Не спазвайте строги диети, за да нямате проблеми със стомаха – гладуването ще ви е противопоказно през цялата пролет.
Благоприятни дни през март – 2, 5, 13, 20, 27, 29 (21-ви – приятна среща с близки хора)
Неблагоприятни дни през март – 1, 6, 16, 19, 25, 31.