След 12 години сериалът „Двама мъже и половина“ приключи [+ видео] | Teenproblem.net

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

След 12 години и 262 епизода любимият сериал на голяма част от телевизионните зрители „Двама мъже и половина“ приключи.

 

Последният епизод настройва зрителите за завръщането на „покойния“ Чарли Харпър, докато феновете на актьора Чарли Шийн очакваха и неговата поява на финала. Чичо Чарли наистина е жив и се завръща. В края на последния епизод се появява напомнящ на него силует, но само за да се срещне с окончателната си смърт. В образа на „Смазания Чарли“ обаче не е Чарли Шийн.

 

Излъчването на хитовия сериал започва през септември 2003 година. Поредицата е приспособена за актьора Чарли Шийн и имиджа му на лошо момче в реалния живот. През 2011 година след 8 сезона в ролята на Чарли Харпър актьорът е уволнен заради поредица от скандални прояви и остър конфликт със създателя му Чък Лори. Сериалът не бе спрян, а продължи с появата на нов герой – Уолдън Шмид, в чийто образ се превъплъти добре познатият актьор Аштън Кътчър. Любимият персонаж чичо Чарли пък „бе убит“ на старта на деветия сезон.

 

За финала на сериала „Двама мъже и половина“ се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли – Джейк, в продължение на 10 сезона. В епизодични роли в последния епизод се появяват Джон Стамос, Крисчън Слейтър и Арнолд Шварценегер.