Пилатес в София, кв. Борово – Инерджи Фитнес & СПА Център

1
Добави коментар
eagleman
eagleman

Пилатес / Йогалатес

Пилатес е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от Джоузеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна. Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху опредена област.

Йогалатес е система от упражнения, успешно съчетание на йога и пилатес. Йогалатес се базира на най-новите медицински изследвания за функциониране на човешкото тяло при движение. Йогалатес – йога и пилатес „работят“ за теб. Чрез йогалатес се постига укрепване на мускулатурата без създаване на излишен обем като при силовите тренировки.

 

Инструктор – Диди

 

 

Диди е дипломиран  инструктор  по аеробика от 1999г. През 2002 г. въвежда за първи път в България методът  „Пилатес за бременни”.  Лектор е в националното училище на  списание „9 Месеца” по темата – „Спорт по време на бременност”. Диди е професионална балерина от 1991 г. и има многобройни  участия в телевизионни програми и концерти в чужбина. Диана специализира – „Вариететна и Телевизионна Режисура” в НАТФИЗ.  Играе  главната  роля на Офелия във филма „Авантюрата Хамлет.” Диди се изявява и като хореограф и ивент мениджър.