Конкурси всякакви: Спечелете таблет Lenovo Yoga Tab 2 и 24 бр. „Символите на България“

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 2 март 2015

Покажи ни колко добре познаваш Българската история и спечели страхотни награди!

Играта се провежда в приложението „Познаваш ли нашата история?“ на страницата на VIVACOM във Facebook.

Всеки участник може да се регистрира за участие в играта само по веднъж на ден.

Всеки ден ще бъде задаван един въпрос, на който участниците трябва да отговорят правилно, за да получат право за участие в томболата, която ще бъде изтеглена на 3 март. Въпросите имат три възможни отговора, като само един от тях е верен.
Участниците трябва да се регистрират за участие в томболата след изпълнение на горното изискване, като попълнят следните данни:
• Име и фамилия
• Телефонен номер
• Дата на раждане
• Имейл адрес

Участникът получава потвърждение за регистрация за участие в томболата за награди.

Награди:

Дневни награди: 24 бр. „Символите на България“ с автор Таня Николова

Голяма награда: 1бр. таблет Lenovo Yoga Tab 2

Всеки ден в периода от 24 февруари до 3 март (включително) 2015 г. от участниците, изпълнили условията по-горе, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, се теглят трима печеливши, който получават по 1 бр. от книгата „Символите на България“.

На 3 март 2015 г. от всички участници, изпълнили условията, ще бъде изтеглен един печеливш, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип, който ще получи 1бр. таблет Lenovo Yoga Tab 2.

Спечелилите дневните награди на 28.02.2015г.; 01.03.2015г.; 02.03.2015г. се обявяват на страницата на VIVACOM във Facebook на 3.03.2015г., заедно с голямата награда.

Организаторът ще се свърже с печелившите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване на наградите в рамките на 5 (пет) работни дни от провеждане на томболата;