Бирмата бутнал пари под масата да купи от „Пайнер“ награда за Преслава

1
Добави коментар
mignews
mignews

След като двойката се сдобри, Бирмата бил готов на всичко да зарадва любимата си

Фолк звездата Преслава ще получи  една от най-престижните награди на ТВ „Планета“.

Колеги от бранша мърморят, че това ще е незаслужено и друг трябва да вземе отличието. Преси обаче ще се окичи с приза чрез натиск, който е оказан върху продуцента й инж. Димитър Димитров – Пайнера. Това пък направил любимият й  Жоро Бирмата, с когото скоро се сдобриха и сега той е готов да стори за нея всичко.

Така тя ще стане Идол на 2014. За тази категория бяха са номинирани  Анелия, Галена, Джена, Преслава и Цветелина Янева. Обаче останалите са само за пълнеж, а наградата ще отиде в ръцете на Преси, която специално отиде в Дубай да събира тен, за да се появи още по-красива на годишните награди в НДК.

Обществена тайна е, че призът Певица на годината ще бъде даден на  Галена. За Преси е запазена  наградата Музикален идол,  обаче от гилдията смятат, че това не е справедливо, защото  няма достатъчно заслуги към фолка през изминалата година. Тя имала много участия, но не показала почти нищо ново.

Георги Станоев – Бирмата се е постарал тя да получи приза, като се спрягат два варианта, по които го е направил. Според служители в „Пайнер“-а,  единият слух гласи, че милионерският син е заплашил по телефона Митко Димитров и му е казал, че ако не даде наградата, Преслава  ще си потърси нов агент.  А вторият слух гласи, че Бирмата е бутнал сериозна сумичка под масата на продуцента, за да осигури втората престижна награда на любимата си и да я направи щастлива.