Дневен хороскоп за вторник, 24 февруари 2015

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Днешният ден ще ви изправи пред изпитание. Ще поискате нещо, което не ви принадлежи, и по право не би трябвало да е ваше. Готови сте да прекрачите всякакви граници, за да получите онова, което искате. Дали обаче това е правилното поведение?

Телец Чувствате се така, сякаш най-накрая сте намерили перфектната хармония между личния си свят и професионалния си живот. Опитайте се да я задържите колкото се може по-дълго.

Близнаци Претоварени сте с чужди ангажименти, а несвършената работа на някой друг не е ваше задължение! Отстоявайте позицията си, за да си извоювате авторитет сред колегите!

Рак Напоследък сте по-чувствителни от обикновено. И най-дребната случка е способна да ви разчувства – независимо дали е щастлива, или не. Бъдете в компанията на усмихнати и позитивни хора – те ще ви помогнат да се справите с депресията.

Лъв Негативно събитие поражда смут в семейството ви. Помнете, че всички трябва да бъдете единни и сплотени. В противен случай рискувате да разрушите собственото си благосъстояние.

Дева Наясно сте, че у вас в момента няма и помен от момичето, което някога сте били. Днес обаче ще се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна, и който познава единствено тази ваша страна – на някогашното ви „Аз”. Не се страхувайте – може пък да е за добро!

Везни Намирате се в период от живота си, в който поставяте любовта на първо място. Прекрасно е, че имате до себе си човек, на когото можете да разчитате, но не забравяйте, че в живота има и други важни неща. Не ги оставяйте на заден план.

Скорпион Здравето е най-важното нещо за един човек. Погрижете се за своето! Напоследък имате съмнения, че нещо не е наред. Доверете се на специалист, за да ги разсеете.

Стрелец Чувате неприятни приказки за себе си. Те са изречени зад гърба ви от хора, които едва познавате. Не позволявайте на интригантски сплетни да развалят настроението ви. Ако не им обръщате внимание, много скоро „интересът” към вас ще спадне.

Козирог Денят ви носи увереност, която ще ви подтикне да направите нещо, от което по принцип се страхувате. На прав път сте – вярвайте в способностите си и ще постигнете наистина страхотни неща!

Водолей Обичате да сте в центъра на вниманието и днес ще ви бъде предоставена удобна възможност за това. Но трябва да бъдете нащрек и да прецените дали в случая прекалената показност от ваша страна няма да се окаже нож с две остриета.

Риби Около вас ще се разрази скандал, който с нищо не сте предизвикали, но въпреки това ви засяга пряко. Опитайте се да „потушите пожара” в зародиш. Много скоро ще е твърде късно за това.