BIOLOGICA Масло за стимулиране растежа на косата

2
Добави коментар
mihail_varbanov
mihail_varbanov

Състав: Масло за коса BIOLOGICA е създаден на база натурални суровини. Продуктът включва в състава си: бадемово масло, масло от гроздови семена, конкрети от коприва и репей, етерични масла от пачули, лавандула и розмарин, маслен екстракт от еделвайс, витамин Е.
Всички съставки поотделно са доказали във времето своето действие върху косъма, но така съчетани се получава биологично активен комплекс, който има засилен ефект върху възстановяване здравата структура на косъма.
Действие: Балансирана иновативна формула – създадена да стимулира растежа на косата.
Съдържа екстракт от еделвайс – активен антиоксидант, с успокояващо и омекотяващо действие, който предпазва косата и скалпа от агресивната околна среда, запазва здравето на косата.
Маслото подхранва корена на косъма в дълбочина и го прави здрав, лъскав и еластичен. Съдейства за намаляване на косопада, като предизвиква активна стимулация на фоликула на косъма, подобрява кръвообращението в корена и. Спомага за премахване на пърхота. Не омазнява допълнително косата и попива напълно в косъма.
Начин на употреба: Маслото се използва 2-3 пъти седмично. Накапва се с капкомер по скалпа. Масажира се с върха на пръстите, за 10 мин., за да се активира кожата и се разнася по целия косъм. Престоява 15-30 мин. И се отмива с подходящ шампоан.