Ангелска Терапия и Медитация: Семинар: Заредете се с Eнергията на Kрасотата, Луната и Ангелско Рейки

14
Добави коментар

Семинар, посветен на Жената, който ще ви помогне да се настроите и да работите в синхрон с енергиите на месец Март- месецът на жената.
1 март 2015 г.
от 14:00 до 16:00
ул. Миджур №55 София, жк Лозенец, клуб по здравословен начин на живот Финес
Ще започнем с медитация сеанс с Ангелско рейки,
Ангелско Рейки е мощно средство за изцеление и повдигане всяка област на живота, в която се нуждаете от помощ – било то пари, кариера, емоционална криза, разбито сърце, физическото страдание, летаргия – или друг проблем.

Ще се запознаем с архангелите Йофиел и Ханиел.

Архангел Ханиел. Името й означава „Божия слава“ и този архангел почти винаги се явява в женски облик. Така е, защото тя се занимава най-вече с женските енергии. Ханиел помага на всички жени да осъзнаят божествената си природа и също така лекува женските неразположения.

Архангел Йофиел. Името й означава „Божия красота“. Тя ни помага както физически, така и метафизически. Първо, насърчава ни да излъчваме хубави мисли; да улавяме и оценяваме красотата, която ни заобикаля; и същевременно да създаваме, проявяваме и привличаме още повече красота в живота си.
Във физическия свят Йофиел ни помага в художествените проекти и разгаря творческите ни искри. Освен това ни съдейства да създаваме красота у дома, в службата и в личния си живот.

По -време на семинара има вероятност за допълнителни послания от вашите ангели пазители, Архангели и Богини, които ще помогнат за вашето духовно развитие

.Ангелска терапия с Ангелско рейки е силно емоционално преживяаване в което Даниела и Евелина ще ви преведат в сферите на любящата и лечебна енергия на ангелите.
Ще усетите енергията на Божественият свят чрез любящите ангели и aрхангели.

Максимален брой участници: 8
Задължително е предварителното записване за участие в Семинара.
Може да се запишете: От формата за Контакт или на телефонен номер: 0877117298
вход: 30 лв.

Водещи:

Даниела Тодорова – Консултант по Ангелска терапия, Ангелски карти, Рейки.
Повече информация за Даниела може да прочетете тук.

Евелина Пенкова -Рейки и Каруна Рейки Мастер , Ангелско Рейки, Масажи и Аромамасажи и др
 Повече информация за Евелина може да прочетете тук