Най-стилните на Оскарите | Онлайн маркови дамски дрехи, мъжки дрехи и дамски обувки. Online магазин за маркови рокли, блузи,…

1
Добави коментар
victoria.baeva
victoria.baeva

Най-стилните на Оскарите

 

Автор: Виктория Баева

 

Най-голямото и най-очакваното събитие в Холивуд несъмнено са наградите Оскар. Престижните статуетки отличават най-добрите в кино индустрията. За тази легендарна вечер номинираните и гостите се приготвят със седмици, както се подготвят и организаторите, които следят всеки детайл да бъде изпипан. 

 

Покрай множеството разкрасяващи процедури, на които се подлагат звездите, за да изглеждат перфектно, една от най-важните части от вечерта е появяването на червения килим. 

Точно червеният килим провокира множество критики и коментари по отношение на визията на звездите. Както на всеки е известно, след едни подобни награди следват и други – в Интернет – най-добре и най-зле облечените.

 

Тази година светлината на прожекторите показа в най-добра светлина голяма част от номинираните и гостите. Ето и моите фаворити и… ами лошите попадения.

 

Да се появиш в червена рокля на червения килим винаги е било рисков ход, но всяка година се намират смели дами, които го правят. Тази година червеното отново беше на мода. Сред най-стилните в червено беше Дакота Джонсън с роклята си от YSL. До скоро абсолютно непознатата актриса за аудиторията направи своя пробив с нашумелия напоследък “50 нюанса сиво”. 

Телесните тонове и бялото тази година отново бяха на почит. Много актриси заложиха на тези цветове като най-открояващи са дизайнерските рокли на Кийра Найтли, която грееше във Valentino, Дженифър Лопез с нетипичната приказна визия за нея, Рийз Уидърспуун с класическа бяла рокля с черни акценти и Марион Котиард с интересен модел на Dior. 

 

Най-стилната двойка на Оскарите без съмнение бяха Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър. Червената рокля на Софи и белият фрак на Бенедикт бяха съчетани до съвършенство. Точно, каквото можем да кажем за изпълнението на актьора в “Игра на кодове”, за съжаление Къмбърбач загуби статуетката от превъплътилия се в Стивън Хокинг – Еди Редмейн. 

Най-стилните актьори на Оскарите безспорно бяха Бенедикт Къмбърбач, водещият Нийл Патрик Харис и победителят в категорията най-добър актьор Еди Редмейн. Дизайнерските дрехи на мъжете се отличаваха с изисканост и стил, присъщ на ерата на първия Джеймс Бонд. 

 

Една от… не толкова стилните звезди беше Лейди Гага, която въпреки перфектното си изпълнение на сцената на Оскарите, явно бе объркала червения килим с дворец от 19 век. Дори да преглътнем роклята, червените ръкавици не спестиха лошата критика от модния свят на певицата. За голяма изненада Джаред Лето тази година разочарова с костюмът си, който е по-скоро подходящ за училищна забава, но не и за Оскарите. 

Награждаването водено от Нийл Патрик Харис, познат на повечето като Барни от “Как се запознах с майка ви”, беше пълно с шеги и закачки с гостите и препратки към прехваления по мое мнение “Бърдмен”. “Гранд хотел Бъдапеща” и “Бърдмен” обраха може би най-много статуетки (без да ги броя), докато “Игра на кодове” и “Теория на всичко” взеха едва по една (за моя изненада). Но както е известно на повечето запознати – гилдията си има фаворити и определени тематики, на които просто няма начин да не се вземе награда или да се вземе.