Разходка из луксозния аристократичен дом на Джоан Ривърс » eMODNO у дома

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Да разглеждаш домовете на любимите си звезди е като да се прехвърлиш в един съвсем нов и различен свят на лукс и красота, в който всичко е подбрано от най-известните и талантливи интериорни дизайнери и е отлично напаснато по характера на своите обитатели, до степен в която само с един поглед можем да преценим чие притежание е даден дом. Именно така се случи и с този луксозен апартамент в Ню Йорк, който не би приличал толкова много на никой друг, колкото на вечната Джоан Ривърс.

Известната комедиантка и легенда в американското филмово изкуство обитава свръх луксозен апартамент в Горен Ийст Сайд, Ню Йорк – в сърцето на Манхатан, който се простира на огромна площ и помещава в себе си не само двете гардеробни стаи на Джоан, но и две спални със собствени бани, голяма кухня, хол, музикална стая, библиотека и трапезария, която се отваря към просторна тераса. Интериорния дизайн на жилището е въплъщение на пищността и лукса. Високите тавани позволяват обзавеждане, наподобяващо това във Версайския дворец. Стените са обсипани със сложни ръчно изработвани орнаменти, а мебелите са антики, донесени от Франция и Италия. Просторния хол е устроен с камина и френски прозорци, а самото разположение на мебелите напомня за бална стая, в която има предостатъчно място за сядане за всички гости.

Високи колони със сложни позлатени орнаменти правят плавния преход между хола и музикалната стая, в която се помещава големият роял, на който Джоан Ривърс показва щедрия си талант по време на многобройните вечеринки и партита, които организира. Освен роял, в музикалната стая могат да бъдат срещнати и други инструменти – арфа, тромпет, пияно, цигулка и бас китара, а на високия таван е изрисувано синьо небе, което придава на стаята усещане за безкрайност.

Дървената библиотека има  високи френски прозорци, които разкриват изглед към Cental Park, до който може да се стигне пеша само за няколко минути.

Просторната тераса е идеална за летни събирания заради главозамайващата си гледка и удобното обзавеждане.

Автор: Преслава Цачева