ремонт на покриви – покривни конструкци

234
Добави коментар
qnko.mihailov.77
qnko.mihailov.77

ремонт на покриви Както знаем, в крайна сметка покривът трябва да се ремонтира, когато с него има проблем. Няма значение къде живееш – в собствената си къща, малка кооперация или жилищен блок, всички те имат покриви и от тяхното състояние зависи състоянието на сградата и на вашият дом. Незапечатан покрива води до големи неприятности – появяват се течове, мухъл, и куп други лоши проблеми. След това трябва да се потърси помощ от специалист, колкото по скоро, толкова по-добре за вас и вашия дом. Защото, колкото повече ремонта се отлага, толкова по-големи ще са проблемите за живущите.

Необходимо е периодично да се прави контрол и поддържане на самия покрив, което включва: отстраняване на сняг, сухи листа и други подобни. Колкото повече се поддържа един покрив, толкова повече живота му се увеличава и няма нужда от ремонт. Ако живеете в малка сграда или къща, не забравяйте от време на време да проверявате за проблеми по покрива. Обърнете внимание на това дали има разместени керемиди, сухи листа и клони. Проверявайте за липсващи керемиди, особено ако са в близост до клоните на дърветата. Клоните са един от най-големите врагове на керемидените покривите, защото при силен вятър се удрят в покрива, могат да изместят и дори да съборят керемиди. Есенните листа и плодовете на дърветата падат на покрива и започват да гният. Те трябва периодично да се почистват за да се избегне формирането на влага, плесен и нарушаване на изолацията под керемидите.

Опасни за покрива са разхерметизираните фуги на фасадата, те също имат своето въздействие на покрива, затова трябва да се херметизират своевременно. Необходимо е да се следи състоянието на покрива и фасадата на сградата, за да може своевременно да се отстранят възникналите неуредици. Трябва да имате предвид, че колкото и частични ремонти да правите в жилището си, при нездрав покрив, те ще продължават докато покривът не бъде ремонтиран. Затова по-добре ремонтирайте покрива веднъж, отколкото всяка пролет да ремонтирате жилището си.

Неремонтираният покрив води до влага, мухъл, течове и дори проблеми с ел-инсталацията, а това е опасно за живота на жителите. Затова още при първите признаци на проблеми с покрива потърсете специалист! Не пестете пари от ремонта на покрива, защото в противен случай ще загубите много по-голяма сума от ненужни ремонти в дома си.

Remontnapokrivi.eu предлага частични и основни ремонти на покриви. Изграждане, промени и качествени ремонти, като се използват най-добрите марки на материали за ремонт на покриви. Без значение каква е формата на покрива, дали е плосък или скатен, нашите специалисти ще се погрижат за отличното му състояние и перфектен външен вид.

Бихме искали да ви напомним, че периодично трябва да се прави нова хидроизолация на покрива, не оставяйте старата, както се казва, да служи „докрай“. В противен случай, необходимостта от основен ремонт на покрива ще е реална, но това не е приемлив вариант за всеки. Поддръжката на покрива удължава живота му, така че е добре да обърнете внимание на тези подробности. Не чакайте вашия покрив да се превърне в развалина за да се наложи отстраняването му!