Как да изкараме долълнително пари в интернет? – 20 Февруари 2015 – Личен сайт

1
Добави коментар
vladoand
vladoand

Долълнително пари от интернет, възможно ли е?
 
Този сравнително нов и бързоразвиващ се бизнес, набира все повече и повече преднина на фона на безработицата, финансовата, а и не само, криза в България. За да започнете да печелите, не се изисква какъвто и да е опит и познания.
Искам да представя тук Уебтрансфер.
Това една уникална възможност, която от началото на 2015 стъпи и на Българският пазар. Видеото показва как да се регистрирате и да започнете, стъпка по стъпка.
 
Уебтрансфер е социална кредитна мрежа,  коятото предлага на своите потребители,  да дадат кредит на друг потребител в системата, като сайта гарантира, че Вие ще си получите дадените на заем пари, с договорената за пероида лихва.
Всичко е напълно легално, а финансовият лиценз на операорът на сайта webtransfer-finance.com е регистриран в САЩ през 2012. 
Знам че много от вас ще си кажат „аз намам пари да давам на заем, на мен ми трябват пари“.
Ето и начинът: Сайтът инвестира във вашия акаунт 50$, след регистрацията, като бонус. Тези пари обаче  не можете да изтеглите в реалната си банкова сметка. Системата, ще си ги прибере веднага след като приключите, с първата си финансова операция на 10 ден. За това: давате ги на заем за 10 дни и прибирате лихвата от минимум 1,3 процента на ден, или 3.25 $.  Срещу това вложение на 11 ден Уебтрансфер, ви дава възможност да изтеглите 50$ кредит „на арбитраж“. „Арбитражният кредит“ отново не можете да изтеглите в банковата си сметка. Той е инвестиционен. За него дължите фиксирана лихва 0,5 процента. Помислете!! Взимате „на арбитраж“ 50 $ на 0,5 % и ги давате на заем с лихва 1,3 или 1,4 според тренда за деня и разликата от около 4,2 $ отново е за вас.
При всяка нова операция парите от лихвата остават за вас, и вече имате печалба без да сте вложил нито лев.
Сайта ви дава възможност, чрез ваш персонален линк, да намерите свои младши партньори. От инвестицият на всеки от тях, на онези 50$ бонус при регистрация, ще получите по 1,75$ на карая на операцията след 10 дни. Така ако намерите 10 човека, след 10 дни по сметката ще имате още около 10 или 20 долара.
Да дадеш пари на заем чрез „pear to pear“ сисемата на Уебтрансфер  не изглежда трудно, като да закупите акции (нещо за което трябва да сте учил или прочел много), или да вложите средства в фонд и да чакате да се случат процеси които не разбирате. Всичко става много бързо и лесно буквално за минути.
За да започнете наистина без капитал, ще трябва да се потрудите малко. Ако решите все пак да вложите и свои средства, 20-30 или 50$ може отново да  ускорите процесът на вашите печалби.
Няма как да загубите!
Естествено, за да се уверите, че всичко е наред, сайта дава възможност да изтеглите парите си веднага щом достигнете до 50$, чрез различни платежни системи сред които е и Paypal. Всичко това можете да постигнете с престой на сайта не повече от 20 минути един ден в месеца. Време в което да раздадете спечеленото от вас, на кредит срещу лихва за следващият 10-20 или 30 дневен период.
Може би се питате „какво се случва ако не ми върнат кредита?“
Уебтрансфер  разполага с гаранционен фонд и актив във него над 15 милиона долара. Той изкупува  вашият „нередовен“ кредит мигновенно с вашата заявка, и ви възтановява сумата и лихвата по договор. Отговорноста за некоректният платец остава в тях.
Звучи интересно нали?
Според изчисленията направени от финасови експерти, със свое вложение от 50 $ и реинвестиция на лихвите от него ежемесечно в нови кредити за два месеца ще достигате до доходност от 140$ на месец. А, ако прдължите да реинвестирате печалбата си, за шест месеца, 50$ с които сте започнали, ще са вече 660$ ваш личен капитал или печалба.
Руски и световни финасови експерти смятат, че именно този P2P тип „микрокредитиране“, е на път да постави пред срериозно изпитание традиционните кредитини институции.
Ако тази идея Ви допада,  може да опитате още сега с регистрация от тук,  и 50$ бонус за вашият нов бизнес от Уебтрансфер!