Нели и Любо – Фотосесия в Хърватска

1
Добави коментар
balevski
balevski

Нели и Любо са младоженците, които ще оставят в живота ни спомени, които внасят смесени чувства. И ако някой се пита „защо?“ – отговорът е лесен: преживяхме страхотни моменти заедно, направихме чудесни снимки, но и не успяме да реализираме всичко, което бяхме планирали.

Нели и Любо избраха пакет „Сватбено заснемане и две фотосесии в отделен ден“. Сватбата им бе на 4-и октомври в Пловдив, а няколко дни след това вече пътувахме, за да посетим Хърватска и Венеция – местата за следсватбените фотосеси. Пътувахме две коли – младоженците и кумовете в едната, а Влади, съпругата му и Иво ги следвахме с нашата кола. Малко преди Плитвичките езера, след близо 900км път, пиян шофьор навлезе в насрещното платно. Първата кола пред нас, в която пътуваха младоженците и кумовете, успя да избегне челния удар, но не и ние. И още преди сесията останахме без МПС. Слава Богу, само колата тотално пострада, а на нас ни нямаше нищо.

Въпреки катастрофата и някои други непредвидени неприятни емоции след това, не се отказахме от снимките  и на следващия ден направихме на Плитвичките езера сесията. Галерия с подбрани кадри от следсватбената фотосесия е добавена на сайта в раздел ФОТОСЕСИИ В ЧУЖБИНА.

Все пак снимките във Венеция отпаднаха и не успяхме да изпълним поставените задачи по начина, който бяхме предвидили.

Преди фотосесията си направихме клипче за спомен, което показва, че нас трудностите не ни спират:

Ето и част от снимките, които направихме с Нели и Любо в Хърватска.

344