Твърдят, че е имало „Турско робство”. Долна лъжа?!

1
Добави коментар
littlesj
littlesj

С наближаването на националния празник, в социалните медии започнаха да се завъртат статии и коментари, че всъщност едва ли не сме били добре под турско робство.

Твърдят, че е имало „Турско робство”. Долна лъжа! Не знаят ли те, че там в мир и хармония са живели турци, гърци, арменци, българи, цигани, евреи и др. Истински космополитен мултикултурализъм. Освен това са се спазвали човешките права и свободата на вероизповедание. Така че терминът „Турско робство” е пропагандна измислица. По-правилно е да се каже „Османско съжителство” или „Османско общежитие”, заради разнообразните обитатели на страната.

Един от тези коментари е повода и за тази статия. А именно:

Рубладжиите ни учат, че Русия е освободила България. Това не е вярно. Всъщност Русия поробва нашата страна, която иначе си е била по-добре в Османската империя.

В публикувания материал под-коментара се разбира, че на 3 март България е „освободена” от Турско робство.
Явно доста ниско образованият автор, пише още:

Това е гнусна инсинуация и част от коварния план на Путин за завладяване на нашата страна. Многобройните русофилски медии у нас, спонсорирани с рубли, лъжат гордия български народ, че Русия го е освободила

Ами за сведение на автора и пропагандатор на някакви странни такива мисли и анализи (ако мога така да ги нарека), за първи път денят на Освобождението е обявен и отбелязан като национален празни през далечната 1880 г. Тогава Путин не е бил любовен блясък в очите на пра-дядо си дори. Но не… то с рубли лъжат „горди“ представители като него на българския народ. А той какво ли точно цели твърдейки подобни глупости? Почти съм убеден, че и самия той не знае!

Някакви рубладжии още твърдят, че е имало „Турско робство”. Долна лъжа! Не знаят ли те, че там в мир и хармония са живели турци, гърци, арменци, българи, цигани, евреи и др. Истински космополитен мултикултурализъм. Освен това са се спазвали човешките права и свободата на вероизповедание. Така че терминът „Турско робство” е пропагандна измислица. По-правилно е да се каже „Османско съжителство” или „Османско общежитие”, заради разнообразните обитатели на страната.

Според неизвестния автор Хитлер е първият еврокомисар опитал се да „обедини“ Европа и именно той е нашият национален освободител…

България се освобождава за пръв път от руското потисничество благодарение на Адолф Хитлер – първият еврокомисар, опитал се да обедини цяла Европа в битката ѝ против руската агресия и комунизма. Благодарение на освобождението на Хитлер, в България са забранени рубладжийските празници 3 март и 24 май, които тровели съзнанието на хората с руски лъжи.

Честно казано, лично аз съм възмутен и възмутен от подобни твърдения и не знам кой с какви рубли и медии, какво ни обяснява… но подобни писания определено имат някаква цел… 
Според мен господата от службите при подобни материали трябва да се самосезират и да разследват, каква е причината за подобни писания, защото най-логичната според мен е насаждане на етническа нетърпимост, а най-вероятно и омраза в България!!!