Milkshake LIFESTYLING SPARKLING GLAZE MOUSSE Пяна за права и къдрава коса 200ml

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

MILKSHAKE СМЕТАНА ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА

Това Фризьорски мус е проектиран да бъде гъвкав и лесен за използване и от къдрава и права коса. Използвайте този продукт на къдрава коса, ако искате да се даде определение и надеждна поддръжка на вашия стил. Използвайте за права коса, за да даде своя стил невероятен обем и тялото. Това е професионална пяна за косата, която е бърза и лесна за използване. Жизнения цикъл Sparkling Glaze Mousse използва естествени съставки,а аромата на сметана е незабравим и дългораен. Един лесен за коса стайлинг мус за къдрава и права коса.

Какво го прави:

Състава на Sparkling Glaze използва уникален набор от естествени съставки, за да се придаде на всеки един от космите да му се даде здравина и пълност! Косата ще се чувства мека и с плътно тяло по време на придаване на невероятен обем, който изглежда едновременно впечатляващ и здрав.

Как да използвате Sparkling Glaze Mousse:

Нанесете необходимото количество на дланта и след това да работят през косата акцент от корена до върха.

      MILKSHAKE ПРОДУКТИ ЗА КОСА
MILKSHAKE Продукти за коса са една невероятна гама от професионални фризьорски продукти за коса, вдъхновени от природата. The MILKSHAKE Продукти за кос имат простаа философия , използват силата и красотата на природата, за да се получите невероятна коса за всички поводи.
Професионланите MILKSHAKE Продукти за коса са изработени с невероятна смесица от професионални съставки, включително млечни протеини, които ще бъде райска храна за вашата коса.
MILKSHAKE продукти за коса включват пълна гама от шампоан, балсам, интензивни терапии за коса и стайлинг на косата, които  ще станат неарздвлната чат от грижата за косата  ВИ.