Димитър Буров свири мач №1 за пролетта

11
Добави коментар

 Димитър Буров

Отборите на Пирин (Гоце Делчев) и Беласица (Петрич) ще поставят началото на пролетния полусезон в Югозападната „В“ група. Сезонът в трета дивизия се подновява на 1 март.

 Тихомир Алексов

Мачът между „неврокопчани“ и „комитите“ е изтеглен за 13:30 ч. заради директното му телевизионно излъчване по Канал 3. За главен съдия на двубоя бе избран Димитър Буров от София, за който това ще бъде четвърти наряд за сезона. Лайнсмени на мач №1 за пролетта пък ще бъдат Стоян Владимиров и Владимир Чешмеджиев. Четвърти арбитър е Иван Иванов. Делегат на двубоя е председателя на БФС – Благоевград Александър Кабзималски.

 Павел Цеков

Останалите 7 срещи от първия пролетен кръг тръгват от 15:00 ч. Двубоят между Велбъжд (Кюстендил) и лидера Оборище (Панагюрище) бе възложен на спеца по национална сигурност Тихомир Алексов. Засади ще маркират асистентите му Красимир Миланов и Георги Великов. Четвърти съдийски представител е Георги Николов. Пратеник на БФС е Кирил Панайотов. Всички длъжностни лица са от столицата.

 Цанко Миндалов

Напеченият сблъсък между намиращите се на последните две места тимове на Спортист (Своге) и Конелиано (Герман) ще бъде обслужван от арбитри от съдийската колегия в Перник. Правосъдие ще раздава Бисер Никифоров. Негови помощници ще бъдат Данаил Петракиев и Мартин Варадинов. Ред около резервните скамейки ще създава Владислав Светославов. Представянето на арбитрите ще оценява Валентин Борисов от София.

 Методи Павлов

Професионалният рефер Цанко Миндалов от Стамболийски ще ръководи срещата между Рилски спортист (Самоков) и Вихрен (Сандански). На стадион „Искър“ ще му асистират съгражданинът му Деян Георгиев и Георги Шопов от Брацигово. Резервен съдия е Станислав Апостолов, а делегатското назначение бе връчено на бившия столичен рефер Георги Янков.

Мачът между Сливнишки герой (Сливница) и Балкан (Варвара) ще свири столичния съдия Павел Цеков. Тъчарбитри са Борислав Понорски и Павел Драгомиров. Четвърти рефер е Илия Тончев. Оценките на представителите на Темида ще напише Младен Благоев.

 Иван Бабанов

Санданчанинът Иван Бабанов получи назначение за срещата между Струмска слава (Радомир) и Витоша (Бистрица). В съдийската тройка влизат благоевградчаните Атанас Тимев и Николай Попниколов. Резервен съдия е Йордан Воденичаров от Сандански. Делегатски пратеник е Владимир Неделчев от София.

 Бисер Никифоров

Миньор (Перник) посреща Германея (Сапарева баня) в мач №5 за сезона на столичанина Методи Павлов. Негови помощници ще бъдат Петър Петров и македонското попълнение Александър Димитровски. За четвърти арбитър е определен Адриан Сюрджиев. Делегат на срещата е шефа на столичните първенства Николай Добрев.

 

Борислав ЙОРДАНОВ