Избор на редактора: риза в началото на пролетта | Онлайн маркови дамски дрехи, мъжки дрехи и дамски обувки. Online магазин за…

9
Добави коментар
victoria.baeva
victoria.baeva

Избор на редактора: риза в началото на пролетта

 

Автор: Виктория Баева

 

 

Всеизвестно е, че модата се мени всеки сезон, но има неща, които винаги са актуални. Няма как една дама да сбърка с малка черна рокля, нито с ярко червено червило или елегантни обувки на висок ток. Класиката си остава на мода винаги. 

 

Винаги си остава на мода и дизайнерската риза. Колкото и изтъркано да бъде риза и дънки или клин – те винаги са актуална комбинация. Все повече дизайнери експериментират с кройки, материи и десени на ризи. И това изобщо не е случайно – хляб в дизайнерските ризи винаги ще има.

 

<< Купи тук >>

 

Има нещо специално в семплия шик на изчистената дамска риза. Може на пръв поглед да бъде елементрно решение за ежедневна визия, но ризите стоят добре на всеки – според кройката може да намерите перфектния модел за себе си. 

 

Напоследък широките ризи стават все по-актуални. Свободната кройка изглежда страхотно, както на слаби, така и на закръглени дами, като комбинацията с изчистени дънки или клин завършва стилно тоалета (вижте колекцията ни дизайнерски панталони и клинове). Изберете клин с кожени акценти и цепки, за да създадете стилна визия. 

 

<< Купи тук >>

 

Освен с линията на ризите, много дизайнери вкарват различни други елементи, които правят дизайнерските ризи още по-неустоими за дамите. Вариацията от интересни закопчавания, които включват асиметрия и копчета дори отзад, изненадва широката аудитория. Сега може да намерите ризи с отворени гърбове, махащи се ръкави или усукани по странен и страхотен начин модели (вижте колекцията ни дамски ризи).

 

<< Купи тук >>

 

 Ако искате нещо по-разчупено, може да се доверите на риза, която да носите като рокля – дългите разкроени ризи са стилна алтернатива на роклите, от които искате да си починете. 

 

<< Купи тук >>

 

Ризата може да сътвори спортно-елегантна или елегантна визия – според обувките и аксесоарите, които избирате, може да бъдете различни всеки път. Ако искате да се чувствате по-удобно и не държите на строгата елегантност, може да комбинирате облеклото си с ниски боти (разгледайте предложенията ни). А ако искате да вкарате повече стил и елегантност – изберете обувки на висок ток или на платформа.

 

<< Купи тук >>

 

Ръчно изработените бижута са най-добрия аксесоар за завършване на тоалета. Изберете сет от гривна и обеци, с които да бъдете неповторими – вижте моето предложение тук:

 

<< Купи тук >>

 

Ризите са може би най-подходящата дреха за пролетта. Има нещо феерично в самите модели – независимо дали материята е лека или не – самите кройки предполагат лекота и свежест. 

 

А какво по-подходящо от свежест през пролетта?

 

<< Купи тук >>

 

 

Може би комбинацията от стил и свежест – която ще получавате всеки път от дизайнерските ризи, които ще откриете при нас.