Глория показа най-стройните и изваяни крака в попфолка!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Глория показа най-изящните крака на последната си фотосесия. Кралицата на попфолка, неслучайно заслужила си подобен прякор е направо ослепителна, забелязаха първи от www.kliuki.net. За пореден път Гло доказа класата си, незаменимият си стил и присъствие. На последната си фотосесия тя е в безупречна форма, а тялото и е като изваяно.

Advertisement:

Дългите й и стройни крака са безкрайни и едва ли има жена, която не би й завидяла, обсъждат я фенове. Със сигурност перфектната фигура, коства на Глория много труд и лишения, но пък излъчването й е радост за очите на всеки, който я погледне. Стил, красота, чар, талант- всички тези качества са помогнали на Гло да се задържи толкова

години на голямата сцена и да е все така обичана и търсена певица. Феновете й са горди, че в много отношения любимката им превъзхожда по-младите изпълнителки в бранша. И в действителност Глория е съвършена във всяко едно отношение. Затова и за почитателите си тя си оставя богиня, която е заслужила с годините своята слава и известност.