Галена направи сензационно признание!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

\r\n Една от най-обичаните изпълнителки у нас-Галена, разкрива каква е формулата за истинското щастие, дори когато е подтискана от проблеми в ежедневието. Галена споделя в свое откровено интервю, че вече се чувства доста по-зряла и е научила важни житейски уроци, които й помагат да приема трудните неща в живота с лекота.Хитовата изпълнителка смята, че най-важното нещо, което трябва да направи човек, за

Advertisement:

да се чувства наистина щастлив е да се освободи от всичко излишно- хора, неприятни емоции, разкриват от www.blitz.bg. Искрената изпълнителка признава, че когато има проблем се опитва да го разреши. Що се отнася до хората, изпълнителката смята, че единственият начин да се справим с хората, с които няма как да продължим напред е да и \“разчистим\“. Това носи облекчение, категорична е изпълнителката.

Певицата е на мнение, че след като няма допирни точки с някого, ограничава комуникацията си с него и не допускатой да се меси в личните й неща.Съвсем смело, Галена разчистила доста хора от живота си по този начин и не съжалява за това. С усмивка на лице, Музикален идол на 2014 година признава, че е много щастлива, обича се и дори сама не знае, как да изкаже цялото това вълнение и приятни емоции, които са я обзели.