Асен Блатечки побесня, след като видя как Диляна излива нервите си върху Борил!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Както е известно, към този момент Блатечки не живее с любовницата си и майка на второто му дете. Той обаче изобщо не пестял грижи за малки Борил и отделял почти всяка свободна минута, за да е с него. Грижите на Диляна за бебето обаче явно ѝ идват малко в повече, тъй като наскоро тя изпуснала нервите си и се развикала без причина на малкия Борил. 

Това се случило навън, докато Асен, Диляна и Борил се разхождали. Мамчето решило да сложи якето на бебето, защото захладняло. То обаче се разплакало и Попова не сдържала явно опънатите си нерви. Тя се разкрещяла на детето да спре да плаче, а Блатечки буквално онемял. Той не можел да повярва на очите и ушите си и вдигнал грандиозен скандал на Попова, за това, че си е изкарала нервите на беззащитното бебенце. 

Според близки до Диляна, Попова често се изнервяла заради непрестанните грижи около бебето и липсата на сън, въпреки че тя никога не е била оставяна сама да се грижи за Борил. Покрай нея винаги са или семейството и сестра ѝ, или Блатечки. Явно обаче манекенката с мераци да става дизайнер напоследък е натрупала доста нерви, които няма къде да избие. Да си го изкарва на бебето обаче е не само несправедливо, ами и недопустимо.