Славин Славчев срази фенките си с неочаквано признание!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Противно на всички очаквания, че ще се главозамае от славата и популярността сред момичетата, Славин Славчев помоли фенките си да стоят на страна от него, защото понякога наистина го плашат. Разбира се, Славин нямаше предвид да спрат да го харесват и прочие, а чисто физически да спазват дистанция, защото понякога има чувството, че ще му се нахвърлят и ще му направят нещо. 

Освен това Славин коментира, че страшно много обича и уважава хората, които го подкрепят, но не крие и факта, че понякога се плаши от целия този шум, който се вдига покрай него, защото не е свикнал на толкова внимание, предадоха колегите от kliuki.bg. А що се отнася до почитателките му, Славин обясни, че сега приоритет му е само музикалната кариера, защото все още изживява раздялата с бившата си приятелка, с която са били заедно доста години, но накрая тя заминала за чужбина и разстоянието е станало пречка между тях. А освен това певеца добави, че за да се получи нещо между него и някоя мадама, то трябва да има химия и между двамата, а не само едностранно, което на този етап той не вижда как ще се случи, тъй като има очи и уши само за музиката в момента. 

Тези откровения на Славин, разбира се, разочароваха доста от почитателките му, но те са категорични, че ще продължават да го подкрепят.