Конкурси всякакви: Спечелете ваучери за 200 лв. от Бистро „Рома“

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 22 март 2015

Участие: Всeки, който желае да участва в играта, трябва да ни изпрати снимка и рецепта на ястието, което е приготвил със специалния продукт, който сме Ви избрали – картофи. Снимката трябва да е авторска. Изпратете ни я като съобщение във фейсбук страницата ни. Заедно с нея трябва да изпратите и Вашето име, телефон и имейл.
Правилата: Всички снимки, отговарящи на условията, ще бъдат своевременно включени в играта. Всяка една от тях ще бъде публикувана в специален фотоалбум „Кулинарно предизвикателство: картофи“. Гласуването за снимките става на официалната Facebook страница на Бистро „Рома“ чрез кликване на бутона “Like” (Харесва ми) под избраната снимка. Всеки участник има право да се “отбележи” (тагне) на снимката и да я сподели с приятелите си.

Период на играта: от 22.02.15 до 22.03.15г.

Наградата: Снимката, получила най-много харесвания на страницата на Бистро „Рома“, получава ваучер на стойност 100 лева. А двете ѝ подгласници – съответно на второ и трето място, получават ваучери на стойност 50 лева за консумация в Бистро „Рома“.

Теглене: Победителите ще бъдат обявени на 22.03.15г. във фейсбук страницата на Бистро „Рома“.

*Бистро „Рома“ запазва правото си на промени.