Конкурси всякакви: Спечелете 2 пътувания до Париж за концерта на Jessie J, 11 таблета Samsung Galaxy Tab 4 и 125 броя…

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 31 август 2015

Участниците могат да се регистрират в промоцията до сто пъти по време на нейния срок, като за всеки календарен ден са разрешени максимум четири участия. Регистрирането на участниците може да бъде ограничено след достигане на максималната граница за участие.

Участието е лично, поради което няма да се приемат данни за участие, изпратени/въведени от трети страни и/или данни за участие, изпратени/въведени автоматично. Самоличности, създадени единствено с цел евентуална промяна, фалшифициране или манипулиране на свързаните с играта параметри, няма да се приемат. Те няма да имат право на участие или спечелване на награда.

Участниците трябва да отидат на адрес: www.tucrhythm.com. След като влязат в страницата, се изисква да въведат своя имейл адрес и да регистрират промоционалния код, който се намира върху опаковките на TUC. С регистрацията на определен брой кодове, участниците ще участват в тегленето за три нива награди.
    Необходимите кодове за регистрация са както следва:
    1 код = участие в теглене на награди от ниво 1
    5 кода = участие в теглене на награди от ниво 2
    15 кода = участие в теглене на награди от ниво 3

Участниците ще разберат дали печелят награда от ниво 1, веднага щом въведат кода от промоционалната опаковка и валиден имейл адрес. Награди от ниво 2 и 3 ще бъдат изтеглени след приключване на промоцията.

АКО ДАДЕН УЧАСТНИК СПЕЧЕЛИ, ТОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕДСТАВИ ОПАКОВКИТЕ С РЕГИСТРИРАНИТЕ КОДОВЕ НА ОРГАНИЗАТОРА, ПРЕДИ ДА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА СИ. АКО СПЕЧЕЛИЛ УЧАСТНИК НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВИ СЪОТВЕТНИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ОПАКОВКИ НА ОРГАНИЗАТОРА, ТОЙ ГУБИ ПРАВО ДА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА, А ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИСЪДЕНА НА ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ, ИЗБРАН ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ.

За тази промоция могат да се използват единствено оригинални промоционални кодове на TUC. Всеки опит за фалшифициране, промяна или самостоятелно генериране на кодове ще бъде преследван с цялата сила на закона.

В случай, че даден участник спечели награда от ниво 1, той незабавно ще бъде уведомен за това на адрес: www.tucrhythm.com. На страницата ще се появи екран с информация, която уведомява, че регистрирания код е печеливш. В този случай, печелившият участник ще трябва да попълни онлайн формуляр с личните си данни, като по този начин наградата ще може да бъде потвърдена и доставена.

Участници, спечелили награди от ниво 2 и 3 ще бъдат уведомени за това чрез имейл, на който трябва да отговорят в рамките на 5 дни, потвърждавайки данните за доставка на наградата.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия както и „SPAM“ (СПАМ) директория за получен от нас имейл.

Организаторът не носи отговорност ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата и/или не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение.

Предвидени са три нива награди. Всички награди ще бъдат разпределени на случаен принцип, а участниците ще бъдат информирани каква награда са спечелили.

    • Ниво 1: 125 броя сгъваеми слушалки Scott (без Bluetooth)
    Право за участие в жребия добива всеки, регистрирал 1 код. Участниците ще разбират дали са спечелили веднага след регистрация на валиден код и имейл адрес.
  
• Ниво 2: 11 броя таблет Samsung Galaxy Tab 4, 7,0 инча, модел T230N, WiFi, 8GB
    Право за участие в жребия добива всеки, регистрирал 5 кода. Печелившите ще бъдат определени посредством томбола, която ще се състои до 48 часа след края на играта.
 
 • Ниво 3: Големи награди – 2 броя Пакет за ексклузивното шоу на Джеси Джей & TUC (от 26.9.2015 г. до 27.9.2015 г.) Право за участие в жребия добива всеки, регистрирал 15 кода.

    Всеки пакет включва:
    • 2 броя двупосочни самолетни билети от летище София до Париж, където ще се състои концертът.
    • 2 билета за шоуто на Джеси Джей и TUC на живо, в Париж на 26.9.2015 г.
    • Настаняване: една нощувка в двойна стая в 3-звезден хотел в Париж с включена закуска.

Печелившите ще бъдат определени посредством томбола, която ще се състои до 48 часа след края на играта.

Участници, които са играли за слушалки и не са успели да спечелят имат право да регистрират съответно още 4 или 14 кода (достигайки необходими съответно 5 и/или 15) и да вземат участие томболитеза таблетите и голямата награда!

Всеки победител трябва сам да организира придвижването си до летище София и от летище Орли/Шарл де Гол, Париж до хотела. Евентуалните разходи, свързани с пътуването до летище София и от летище Орли/Шарл де Гол, Париж до хотела, НЕ СЕ покриват от Организатора и трябва да се заплатят от победителите и техните придружители.

Всички други разходи, направени по време на събитието, изрично не се покриват и трябва да се заплатят от победителите и техните придружители.