Обявиха шокиращите резултати от аутопсията на Вероника Здравкова!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Вече са ясни резултатите от направената аутопсия на студентката от Великотърновския университет. Съдебните лекари са категорични, че девойката е била убита по особено жесток начин. Главата на момичето е била буквално сплескана отпред и отзад вследствие на множество силни и жестоки удари. За сега обаче няма доказателства, че Рони е била изнасилена. 

Криминалистите разкриха пред медиите още, че е твърде вероятно девойката да е била убита не от един, а от двама души, защото сам човек трудно би занесъл трупът до река Янтра, където бе открито тялото на студентката. Убийството обаче е станало край гарата във Велико Търново, която според жители на града е опасна, неосветена, страшна и без никакво видео наблюдение. 

За сега разследващите случая криминалисти разкриват, че Вероника не е била отвлечена и убита с цел изнасилване, а грабеж, защото същият ден тя е получила месечната си заплата и в себе си е имала не малка сума пари в брой. Когато бе открит трупът на Вероника обаче в него не бяха открити нито пари, нито документи, нито мобилният ѝ телефон.

Първоначално за главен заподозрян за извършеното убийство бе привикан на разпит бившият приятел на Вероника- Радо. Двамата имали връзка почти 3 години, но съвсем наскоро се разделили. Той обаче бе освободен малко след разпита, а близките му коментирали пред медиите, че мъжът е изпаднал в шок от случилото се и не желае да разговаря с никой, предадоха колегите от Razkritia.com.