Джуджи отслабна с 2 килограма за отрицателно време! Вижте как!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Както вече стана ясно, Джуджи ще е едната от участничките в шоуто “ Като две капки вода“, което стартира точно на 3-ти Март. Преди да се появи на сцената обаче блондинката решила да се подложи на диета, за да влезе поне малко във форма. За всеки, който гледа Джуджи от години е ясно, че русокоската явно има някакъв проблем със свалянето на килограми, тъй като тя постоянно се лишава от какви ли не вкусотийки, а резултати почти няма. За участието ѝ в „Като две капки вода“ обаче, тя решила, че ще се подложи на зверски глад. 

За да се втали поне малко за шоуто Джуджи ограничила до минимум приема на мазнини и въглехидрати. По цял ден консумирала само пресни плодове и зеленчуци, който за по-малко от седмица ѝ помогнали да свали обаче само 2 килограма. 

Междувременно в нета се появиха доста противоречиви мнения за старта на новия сезон на предаването „Като две капки вода“. Според доста зрители, които с интерес следили кои ще бъдат тазгодишните участници, старта на шоуто е бил един вид „инцидентен“. Причината да си помислят, че нещо се е объркало бе  факта, че липсваше всякаква публика, почти през цялото време Зуека и Рачков се опитваха всячески да запълват ефирно време, като припомняха култови моменти от миналия сезон, а звездите успяха само да си изтеглят задачите за следващия път, писаха колегите от HotArena.net.