Теди Александрова прибирала по 2 бона за среща с консумация

1
Добави коментар
mignews
mignews

Чалгаджийката Теди Александроваа, която неотдавна влезе в центъра на скандала с историята, че е любовница на Борис Дали, се оказа фатална не само за известния си колега. Александрова с удоволствие мачкала чаршафите на богати мъже, които при това си плащали солено за това удоволствие, пише „Всеки ден“.

Теди нашумя покрай смъртта на годеника си Людмил преди около три години и оттогава редовно е в центъра на скандала. Из заведенията е била засичана да се натиска повече от веднъж с Коцето, модела Стоян Дудов, дори Борис Дали, за който се твърди, че дори успяла да вкара в кревата.

Чалгаджийката обаче не спира до тук и наскоро вече доказа, че е достойна наследница на Камелия. На наградите на „Планета“ тя се появи с африкански плитки и къси панталонки, които естествено излагаха най-милото й на показ пред всички.

И за да е картинката пълна, фолк певицата предложи фронтален изглед към интимните си части пред публиката. А по-късно пред приятелки се похвалила, че с удоволствие би си легнала и без пари с мъжете, които обслужва.