Минималистично обзавеждане с максимум дизайн – Направи си сам – Ремонти строителни и довършителни дейност за дома и офиса

1
Добави коментар
vaklinov
vaklinov

Когато обзавеждаме дома си, ние влагаме повече от една частица от себе си в избора на интериор. Ако „нашият дом е нашата крепост”, то той, малко или много, олицетворява вътрешния ни свят – такъв, какъвто го усещаме. Познаваме го по цветовете, по избора на материи и детайли. Какво се случва обаче, ако нашето скрито Аз е любител на семплостта и изчистения дизайн?

 

Минималистичното обзавеждане е своеобразен нож с две остриета, който, ако не използваме правилно, може да превърнем не в акцент, а в грешка. От красотата на подбраната семплост до семплостта, породена от липса на вкус, границата е тънка и ако решим да се движим по нея, трябва да бъдем изключително внимателни. Липсата на цветове и много мебели може да има както съвършено внушение, така и съвсем обикновено, затова не бива да бъде подценявана.

 

 

Отправяме се към Литва, за да видим как изглежда представата за подобен интериор на двама дизайнери от студио Ramūnas Manikas. Те са Ramūnas Manikas и Valdas Kontrimas, а тяхната идея е създаването на жилище с широко пространство и топло внушение, въпреки постигнатия минимализъм. Дървените повърхности контрастират на студените бели тонове и създават усещане за уют и комфорт. Семплостта е водещ елемент, но не до крайност, както можем да видим от кадрите, публикувани в настоящия материал.

 

 

автор:http://1kam1.com/krasotata-na-semplostta-minimalistichno-obzavezhdane-s-maksimum-dizajn/