Български фен сайт на сериала „Завръщане“: Какво ще стане в днешния епизод на сериала „Завръщане“ – 09.03 Какво ще стане в…

9
Добави коментар

Какво ще стане в днешния епизод на сериала „Завръщане“ – 09.03

Какво ще стане в днешния епизод на сериала „Завръщане“ – 09.03
Зинар заминава за Истанбул да се погрижи за здравето си и да се увери ,че Боран ще спази законите и ще убие Съла.Джелил признава пред Бедар , че помни всичко и й споделя ,че се е опитал да се самоубие , защото не е могъл да посегне на дъщеря си.   

Боран се среща с Нарин . Той е много разочарован защото тя е била не само негова сестра , а и приятелка. Нарин моли Боран да я убие , защото не иска да живее в постоянен страх.Боран насочва оръжието си срещу сестра си , като и казва че най-много го е заболяло от нейното предателство.Във този момент Съла позвънява на Боран. Той е разгневен от предателството , а тя се опитва да му обесни ,че не са го предали , просто са се опълчили на този свят в които са живяли като роби.Тя го предизвиква да се изправи пред нея , вместо да се крие. Боран сваля оръжието от Нарин.Съла чува изстрел и мисли ,че са убили Нарин. Джихан се появява пред Боран и сестра му. Боран насочва оръжието си към него и го предупреждава да се не бърка в неговите работи.Бедар разбира , че Съла е бременна.
сподели бутон     
ИМЕ