Креативни идеи за палети в градината и на терасата

1
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Дървените палети са изключително подходящи за направата на различни мебели и аксесоари за градината и терасата. С тяхна помощ можете да създадете едно много уютно и естетично пространство. Ще ви вдъхновим с няколко оригинални идеи! Ако все още не сте решили как точно ще изглежда вашият двор, не се колебайте да се обърнете към специалисти по озеленяване, за да се сдобиете с прекрасно място за отдих!

Маса за двора

През топлите месеци е много приятно да пиеш кафето си на открито. За да си направите практична маса за този хубав ритуал, са ви необходими само две палети. 

За по-лесно преместване можете да добавите и колелца. Чудесна идея е и да боядисате дървото в свежи цветове.

Стол-люлка

Това интересно място за сядане ще ви излезе много евтино, ако използвате материал от разглобени дървени палети. Пришиването на отделните елементи трябва да става внимателно и е важно да се използва много здраво въже. От два висящи стола можете да направите страхотни люлки за децата.

Виж още: Как да си направим градинска люлка от палети

Удобни шезлонги

Тези чудесни на вид шезлонги са измайсторени от дървени палети. Лесни са за правене и са много практични. 

Боядисайте ги с цвят по ваш вкус. Облегнете се удобно и се насладете на слънцето!

Полилей

Материалът, останал от шезлонгите, може да се използва за направата на полилей за верандата. С малко повече въображение ще получите истинско дизайнерско бижу.

Виж още: Практични вещи от палети за дома

Вертикална градина

Ето как една обикновена палета може да се превърне в красива вертикална градина, много подходяща за терасата. Бихте могли да засадите както цветя, така и подправки. 

А за още повече оригиналност боядисайте дървото и напишете имената на растенията с тебешир.

Ако тези идеи са ви вдъхновили да освежите вашия двор, не се колебайте да се свържете с професионалисти в озеленяването. В MaistorPlus можете да сравните оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за градина още днес!