Нов трейлър и плакат на „Сан Андреас“ с Дуейн Джонсън

1
Добави коментар

Warner Bros. освободиха нов трейлър на високобюджетна си екшън-драма „Сан Андреас“ („San Andreas“). Първото видео ни остави с впечатлението, че лентата ще бъде толкова катастрофална, колкото и самото земетресение от филма.

След новия клип сме малко по-оптимистично настроени. Не очакваме чудеса, като дори смятаме, че сценария ще бъде доста елементарен, но това не пречи да се позабавляваме на готините и мащабни специални ефекти. От видяното до момента не виждаме с какво лентата би отстъпвала на новия „Бързи и яростни“, дори сме на мнение, че „Сан Андреас“ ще бъде по-добрия от двата филма.

Гледали сме доста подобни продукции основно режисирани от Роланд Емерих („След утрешния ден“, „2012“) и малко от тях ставаха за гледане. Точно малката конкуренция в този жанр би допринесла за успеха на „Сан Андреас“. Публиката харесва филми за природни бедствия и в годините го е доказала, като дори най-нескопосаните ленти отбелязват успех в боксофис класациите. А липсата на такива в последните години би се отразило положително на „Сан Андреас“.

Заедно с новия клип дойде и нов постер на филма. Доста изкуствено ни стои, но определено е по-добър от първия.

В един слънчев и спокоен ден се събужда разломът Сан Андреас, който пресича щата Калифорния. Жестоко земетресение разтърсва целия Източен бряг като нанася катастрофални поражения по цялата градска инфраструктура. В тази смъртоносна ситуация пилотът на спасителен хеликоптер  Рей (Дуейн Джонсън – Скалата) заедно с бившата си съпруга Ема (Карла Гуджино) трябва да намерят път от Лос Анджелис до Сан Франциско за да спасят дъщеря си.  

Във филма ще вземат участие още: Мат Джералд, Кайли Миноуг, Колтън Хейнс, Арчи Панджаби, Александра Дадарио, Моргън Грифин, Алекс Рийзи и др.

Режисьор е Брад Пейтън работил с Дуейн Джонсън по „Пътуване до тайнствения остров“. Оригиналния сценарии е дело на Джереми Пасмор и Андре Фабрицио.

Световната премиера на „Сан Андреас“ ще се състои на 29 май, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Дуейн Джонсън, плакат, Сан Андреас, трейлър