Локо Пловдив – Ботев на живо Diema Extra

1
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Локо Пловдив – Ботев на живо Diema Extra

Nadpis.com

10/03/2015

На живо Локомотив и Ботев по Диема Спорт / Диема Extra.
Мача ще можете да следите на живо: Gong.bg /Diema / Gong Play.

Пловдивските фенове най-после ще имат възможност да се насладят на голямото месстно дерби между Локомотив и Ботев.

Двубоят трябваше да се играе още в неделя, но беше отложен заради лошото състояние на терена на „смърфовете“.

Локомотив Пд – Ботев Пд – На живо по Диема Екстра.
Начало – 17:30 часа

Препоръчителни залози: За Равен @ 3.10
За 1:1 точен резултат @ 6.0

Вечните пловдивски съперници Локомотив и Ботев излязат един срещу друг в сблъсък от предпоследния 21-ви кръг в „А“ група.

Предстои поредното горещо дерби под тепетата в студеното мартенско време. Домакините направиха всичко по силите си мачът да се играе, като дори фенове на тима се включиха в почистването на терена, но последната дума дали ще има мач е на делегата Христо Ботев и на главния съдия Ивайло Стоянов.

Иначе и двата тима са настроени за сериозна битка, както подобава на такъв сблъсък.

Победата е единственото, което интересува играчите на двата тима, които искат да зарадват своите привърженици.

За Ботев трите точки са задължителни в борбата за влизане в първата шестица за втория етап от първенството. За локомотивци мачът няма чак такова значение за класирането на тима, тъй като той със сигурност ще остане във втората шестица, а и за момента не изглежда застрашен от изпадане.

Въпреки това „железничарите“ са в доста лоша серия от 3 поредни загуби, а и сблъсъкът с вечния враг е достатъчно мотивиращ фактор да се излезе за задължителна победа.

През първия полусезон Ботев спечели дербито с 2:0. „Смърфовете“ обаче си отмъстиха в турнира за Купата на България, където отстраниха „канарчетата“ след 1:1 в първия мач и 2:1 в реванша. Сега предстои нова среща между старите познайници и ще бъде интересно кой ще надделее този път.

Локомотив няма особени проблеми със състава си.

Единствено контузените Дишлиев и Стамов пропускат двубоя. Наставникът Христо Колев обаче готви някои тактически изненади на съперника. Очаква се Янко Сандански отново да започне като централен защитник вместо в халфовата линия. Той вече бе използван на този пост срещу Локомотив (София) за Купата на България и се справи отлично и се очаква да получи нов шанс на тази непривична позиция, като ще си партнира с Мартин Сечков. Другата изненада е връщането на Йоан Ласиман в халфовата линия заедно с Ванчо Траянов. Това се налага, защото Мартин Камбуров отново ще заеме позицията си на върха на атаката. Той ще бъде подпомаган от по-задни позиции от Спас Делев, Дани Кики и Карагерен. На вратата на домакините ще бъде Йордан Господинов, а по двата бека ще действат Филипов и Дяков.

Ботев излиза с най-доброто, с което разполага.

Единствено оперираният наскоро Алекс Колев остава извън групата. Иначе Петър Пенчев най-вероятно ще заложи на Адам Стаховяк на вратата, Филип Филипов, Терзиев, Пламен Николов и Йордан Христов в отбрана. Лъчезар Балтанов и Томаш Иршак ще бъдат опорни халфове, а Мариан Огнянов и Гамаков ще действат по крилата. На върха на атаката ще бъде Чунчуков, а зад него ще действа Иван Цветков.

Символичните гости от Ботев са фаворити за победата с коефициент 2.25, докато успех на „смърфовете“ се оценява с 3.10. Равенството е със ставка 3.10 и изглежда най-логичният изход в това дерби. @Betfair bg

5.0 коефициент за победа на Челси или 10.0 за ПСЖ
+ Връщане на сумата по залога
+ До €100 безплатни залози
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=749549&bid=9575
РЕГИСТРИРАЙ се и играй БЕЗ РИСК!

Коментари

коментара