КолонХелп 480ГР ColonHelp

1
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

КолонХелп е 100% натурален продукт, който спомага за детоксикация на дебелото черво. Той е произведен от най-висококачествени растения, без никакви добавени химически ексципиенти. Фибрите, който съдържа продукта, в комбинация с течност увеличават обема си няколко пъти, почиствайки, като една деликатна гъба, токсините и хранителните отпъдъци от стените на дебелото черво и храносмилателния тракт. 

КолонХелп допринася за регулиране на чревния транзит, като се препоръчва както при костипация /запек/, така и при диария.

ColonHelp намалява усещането за глад, което е ценна помощ при всяка диета. Високото съдържание на фибри в продукта, както и на Омега3 мастни киселини, допринася за поддържане в норми на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, подкрепяйки здравето на сърдечно-съдовия апарат. В допълнение на това, ColonHelp допринася за поддържане на постпрандиалната гликумея в норма. Здравето на имунната система зависи от правилното функциониране на храносмилателната система и на чревната флора. Продукта се препоръчва също и при всички състояния от умора и изтощение.

След цялостен курс на детоксикация /3 месеца/, могат да бъдат постигнати много добри резултати, както за здравето, така и за красотата. 

Важно: Малко след приема на продукта, задължително изпийте 400мл. вода. По време на курса приемайте по 1,5 – 2л. течности на ден. Продуктът може да се приема и вечер, при условие, че се изпива достатъчно количество вода. Фибрите, приети без достатъчно течности, могат да предизвикат констипация /запек/.

Повече знание, по-малко хапчета!

––––––––––––––––––––-

 

Мотото на Zenyth Pharmaceuticals е „Повече знание, по-малко хапчета!“. Зенит Фармасютикълс не се занимава само с изледване и постояно проучване, чрез които да развием най-добрите формули за нашите продукти, но и с образоване на населението в духа на здравословния живот. Zenyth Pharmaceuticals направи моттото си реалност и е може би единствената компания с профил, която предлага предлага високо ефективни натурални продукти и използва лични финанси за да образова и информира своята аудитория. 

 

100% естествено чревно почистване и детоксикация

Първият продукт в серията Gama Help е ColonHelp , чревно почистване и детоксикатор , базиран на ленени и псилиум семена . ColonHelp е една от най-популярните хранителни добавки в Румъния , и се превърна в израз на социалнен феномен само за няколко месеца . Повече от 200 000 души са се подложили на лечение чрез детоксикация с ColonHelp през последните месеци . Семейства, колеги, млади и възрастни хора, научиха за ползите от влакна . В резултат на това, чревната детоксикация, придоби още повече инерция в Румъния. 

 

Често плащаме висока цена за комфорта на модерния свят: нашето здраве. Не се упражняваме, ядем на бързо, забряваме, че модерната храна е пълна с Е-съставки. Предпочитаме храна с добавки и забравяме храната богата на фибри: плодове, зеленчуци и съществени зърнени култури. ColonHelp запълва по натурален начин липсата на фибри в модерните храни. При липса на фибри и вода, токсините и метаболитните остатъци в дебелото черво не се отделят своевременно а подлежът на дълъг процес на ферментация и разлагане, по време на който те са частично реабсорбирани и ре-циркулират . За съжаление, не е добре известно колко е важно да имаме здрави черва. Не се вслушваме в многото сигнали които често получаваме от дебелото черво борещо се с токсини: подуване, крампи, запек, главоболие, коса без блясък, уморена кожа, и по голяма тежест.

Споделете мнението си за КолонХелп 480ГР ColonHelp