йонизатор за алкална вода за монтаж под плота – онлайн магазин

1
Добави коментар
pavirani
pavirani

Йонизираната вода се извежда над плота чрез допълнителна батерия със сензорен дисплей и панел за управление. Батерията е със съвременен дизайн подходящ и за най-изискана кухня. За напреднали потребители: 76 програмируеми настройки за рН и ORP. 2 броя вградени филтри предварително пречистват водата на много нива.

 

С КАКВО ЙОНИЗАТОРЪТ ЗА ВОДА REVELATION 2 TURBO Е ПО-ДОБЪР ОТ ДРУГИТЕ ЙОНИЗАТОРИ?

Йонизаторът за вода Revelation 2 е истински професионален уред, който произвежда вода със стабилно рН (възможна промяна с 0,5 градуса), но също така и с изключително ниско (отрицателно) ниво на ORP.  Revelation 2 не използва химилкали (електролитна течност) за усилване процеса на йонизацията. Филтрите на Revelation 2 не съдържат химически вещества (например калциев сулфид) спомагащи и увеличаващи силата на йонизацията. Мощна и интензивна йонизация при Revelation 2 се постига с 9 големи електроди и функцията ТУРБО.  В допълнение, устройството има функция за гласова информация на пет езика (английски, италиански, немски, руски, корейски).

При производството на йонизатор за вода Revelation 2 TURBO са използвани най-напреднали технологии и са вложени най-качествени материали. Това е най-мощният  и най-добрият йонизатор за вода на световния пазар от гледна точка на функционалност и качество на произвеждана вода. Йонизаторът за вода Revelation 2 TURBO създава нови стандарти в  йонизацията на водата. Неговият луксозен, модерен дизайн се вписва във всяка кухня. 

От електронната батерия с размери 266 мм (вис.) и диаметър 55мм, по-много лесен начин се добива алкална вода, с 5 различни нива на рН и кисела вода с 4 различни нива на рН. Стойностите на рН,  износването на филтъра и други функции се появяват на седемцветния LCD дисплей. Батерията е със сензорен панел за управление. Киселата и алкалната вода се резпределят от два отделни чучура. Уредът гласово съобщава за избраното ниво на йонизиране на водата. Простота и удобство при използване!

 

Батерията е проектирана с два подвижни чучура – за лесно наливане както на алкална, така и на кисела вода. При режим на производство на алкална вода, алкалната вода тече от горния чучур на батерията, а киселата от долния. При режим на производство на кисела вода, киселата вода тече от горния чучур на батерията, а алкалната от долния.

 

Йонизаторът за вода  Revelation 2  има всички контролни бутони направо върху батерията, което позволява монтаж под кухненската мивка.

 

За да се избере желаното ниво на алкална вода,  просто натиснете бутона ALKALINE, докато се появи желаната стойност на рН.След това натиснете бутона „ON“, за да получите тази вода.

Искате кисела вода? Просто натиснете бутона ACID.

Искате само филтрирана вода? Просто натиснете бутона PURE!

Искате TURBO вода? Задръжте натиснат бутона за алкална вода за пет секунди и незабавно ще получите най-силното ниво на алкална и кисела вода!

 

В основата има отвори и филтинги за свързване на входящата, алкална и кисела вода. Инсталацията е лесна, но обикновено се извършва от професионалист.

 

Йонизаторът за вода Revelation 2, също така предлага най-сложната система за филтриране на входящата вода. 2 броя вградени филтри ,с шестнадесет етапа на пречистване ,съживяват водата преди да се йонизира !

Филтър 1: Седем нива на пречистване, включително четири антибактериални, седимент филтър, йонообменна смола за отстраняване на флуориди, както и активен въглен.

Филтър 2 : Активиран със сребро  активен въглен, чист калций, активен въглен , керамични гранули, както и още пет антибактериални филтри .

С нашите филтри, Вашето семейство е защитено от бактерии, хлор и други замърсители намиращи се във водата и застрашаващи Вашето здраве и благополучие. След като чешмяна вода премине през двата филтъра, тя е чиста и е готова за процеса на йонизацията!

 

Дисплеят показва степента на износването на филтрите и когато остават 70 литра, уредът съобщава за необходимостта те да бъдат подменени.

Филтър 1 капацитет : 4000 литра. Филтър 2 капацитет : 8000 литра.

 

Revelation 2  има 9 патентовани решетъчни платки в огромна  камера за електролиза, които работят мощно, точно и с голяма производителност.

Твърди, плоски платки, като тези, използвани в йонизаторите за вода, имат проблем с това, че електрическият ток тече около ръбовете на плочата, оставяйки неизползван центъра на плочата. Повечето производители на йонизатори за вода решават този проблем, чрез отвори в платките си, така че цялата плоча да се използва по време на йонизация. Но тези отворите причинявят голям проблем с това, че образуват ръбове върху платките, които задържат минерали. Това отслабва процеса на йонизацията и е причина за по-често почистване на платките. Само EOS е решил този проблем ,чрез специална конструкция на патентовани решетъчни платки, които използват цялата площ на платката за йонизацията, без да се налага да се правят отвори!

Електронният панел показва 10 функции на уреда:
►Информация относно избора на вода (алкална, кисела, филтрирана)
►Информация за почистване на електродите
►Регулиране силата на звука за гласови известия
►РН на получената вода
►Работата на устройството
►Текущ дебит
►Указания за поддръжка
►Липсата на водоснабдяване
►Животът на филтрите (отделна индикация за всеки от филтрите поотделно)

 

 

ПОВЕЧЕ ИНФИРМАЦИЯ ЗА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТЕМИТЕ:

КАКВО Е ORP НА ВОДАТА?

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЙОНИЗАТОР ЗА ВОДА?

ИСТОРИЯ НА ИЗОБРЕТЕНИЕТО НА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АЛКАЛНА ВОДА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►76 програмируеми настройки за рН и ORP

►5 нива на алкална вода

►4  нива на кисела вода

►неутрална, чиста вода pH 7

►диапазон на PH – 3 -11  (зависи от качеството на  водата)

►диапазон на ORP  до – 800mV (зависи от количество минерали във водата)

►девет плоски титанови йонизиращи платки, покрити с платина

►общата площ на йонизиращи платки – 1300cm2

►усъвършенстван тъч скрийн Touch Screen

►вградени рН метър и ORP метър

►защита срещу прегряване

►функцията за самопочистване

►система за откриване и предпазване на опасности в работата на уреда

►размери: височина 35см, ширина 34cm, дълбочина 15 см

►ефективна йонизация  до 4 л / мин

►работна температура от 5 до 40ºC

Мощност 325 W

Захранване 230 V/50Hz

Автоматично промиване на маркучите.