BG! ТОП 5 фитнес момичета

7
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

BG! ТОП 5 фитнес момичета

Nadpis

11/03/2015

Някои родни красавици ежедневно се потят в залата, за да изваят телата си
За някои наши родни красавици фитнес залата и упражненията се превърнаха в ежедневие.

За да изваят стегнати тела момичетата посещават редовно фитнеса или пък пробват и с друг спорт, който да ги откъсне от ежедневната им работа.

Биляна Йотовска – безспорно носителката на титлата „Мис дупе“ за 2009-а може да заеме челно място сред дамите, които спортуват активно. Брюнетката почти ежедневно споделя в личния си профил фотоси, с които показва, че е в залата и вае тяло. Освен това Биляна спортува и на открито. Тя не пропуска да потича на стадион „Бенковски“, който се намира в близост до дома й.

Наскоро Йотовска издаде диск с фитнес упражнения, както и книга за здравословното готвене – „Гответе здравословно с Биляна Йотовска“. В четивото могат да се открият 142 здравословни рецепти и 12 витаминозни смутита (бел. ред. гъста напитка, обикновено направена в пасатор, от плодове или зеленчуци с добавени плодов сок, зеленчуков сок, вода, прясно и по-рядко кисело мляко).

Жената на културиста Митко Димитров вече участва в няколко международни и бодибилдинг конкурси. През 2013 г., в Испания, тя се включи в „Arnold Classic Europe“, където бе сред претендентките за титлата в „Бикини фитнес“. Миналата година пък Йотовска участва на Световното състезание по бодибилдинг в Канада. В ТОП 6 на World Championship Canada тя зае именно шестата позиция.

Биляна е сред първите, които се впуснаха в новото спортно предизвикателство – Kango Jumps. Канго-то е стил в аеробиката. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен, така и рехабилитационен характер. При този вид стил има и хореография. Освен за отслабване и стягане, Кангото служи за разпускане, танци и забавление.

Анн Джи – миньончето от години поддържа слаба и стегната фигура. Певицата е честа посетителка във фитнес клубовете.

Тя има не едно и две отличия. В края на миналата година блондинката стана шампион по фитнес за трети път. През 2014-а Световната фитнес федерация пусна правилник как точно трябва да изглеждат телата на моделите. Изискванията са били да изглеждат по-женствени, с хармонични спортни фигури и с лека, не силно изразена мускулатура. Изглежда Ани е успяла да покрие необходимите изисквания.

Тогава само за седмица Анн-Джи спечели общо три купи – два златни и един сребърен медал от различни международни състезания в Европа. Певицата получи покани да участва на още три международни състезания – в Беларус, Чехия и Италия.

Още преди години наставления по фитнес въпроси Анн Джи получаваше от своя приятел Киро Скалата.

Светла Иванова – певицата също се нарежда сред дамите, който активно се занимават със спорт. Светла обаче залага на йогата.

Изпълнителката и писателка на няколко книги отскоро започна да преподава и на деца. Родителите, които имат забързано ежедневие и рядко посещават спортни зали с децата си, могат да намерят решение в най-новия DVD диск на Светла Иванова – „Моята програма – йога за родители и деца“.

В йога програмата участие вземат двете деца на Светла Иванова – Виктор и Стела. Тя включва комплекс упражнения – за майка и бебе над 4 месеца, за родители и деца от 3-5 г., за родители и деца 5-8 г. За да задържи вниманието на децата, певицата представя асаните по забавен и подходящ за възрастта им начин – във вид на приказна игра с карти, играчки, дишане и релаксация.

Младият изпълнител Дамян Попов също се довери на Светла, която се изявява като негов инструктор по йога.

Заради дългогодишните ѝ занимания и популяризирането на йога у нас, няколкократно е канена да съдийства на йога турнири. Била е почетен патрон на първото Европейско първенство по йога.

Мариана Маринова – носителката на титлата „Мисис България Глоуб“ за 2007-а също се поти активно в залата. Блондинката, която е майка на две деца, редува фитнеса с пилона.

Напоследък Мариана се е запалила по така актуалните сред дамите уроци по Пол Денс (Pole Dance) или иначе казано – танцуване на пилон. Маринова показа, че е овладяла сложните упражнения на пилона и демонстрира гъвкавост.

За тази цел са нужни много упражнения и разтягане. Предварителната подготовка е изключително важна. Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ редува упражненията с обръч и с тренировка във фитнеса.

Златка Райкова – плеймейтката е сред активно спортуващите дами у нас. Още докато бе в къщата на „ВИП Брадър“ тя доказа това. Блондинката обясни, че се старае да изглежда добре заради любимия си – ММА боеца Георги Валентинов. „Не мога да съм разплута като дроб“, отсече тя тогава.

И Златка е от тези, които често уведомява чрез личната си страница в социалната мрежа, че посещава фитнес залата.

Освен това тя също е почитателка на Kangoo Jumps стила. Вече опита и това спортно занимание, с което топенето на калории е повече от забавно.

 

Lifestyle

Коментари

коментара