Модни тенденции 2015 – Камуфлаж

3
Добави коментар

Онлайн магазин за дрехи http://fashionchoice.bg препоръчва облекла с камуфлажен десен, като той може да бъде както в актуален милитъри стил, така и специално доразработени за младите дами и освежени с неонови петна в жълто, зелено или розово. Наблюдава се каки и маслиново зелено за новите камуфлажни щампи, съчетани с табако тонове и раирани десени.
Типично за стила са пастелено зелено, мръсно бяло и бежово. Всички дрехи са нови, изработени от качествени материи, с перфектно ниво на изработка.

КЛАСИЧЕСКИ КАМУФЛАЖНИ ДЕСЕНИ

Комбинации със сиво. Оригинално милитъри предложение от fashionchoice.

 

Тази година Камуфлажа присъства и само като акцент на дрехата в женския гардероб. Камуфлаж, райе и деним няма как да не е печеливша комбинация

Дамите в камуфлаж това лято със сигурност няма да бъде незабелязани. Тези дрехи прибавят към женската визия доста голяма доза сексапил.
Аксесоарите към камуфлажните тоалети са най-непредсказуеми. Към тях се котират най-вече коланите – тънки и в свежи багри и кожени с много капси, също и копчета, а пагони допълват усещането на войнишки стил.
Ако има нещо, което задължително трябва да присъства в гардероба ти този сезон, то това е милитърито!
Грабнете някои от изкушаващите ни модели и актуализира вашия пролетен гардероб, защото вече знаете всички модни тенденции!

Вижте всички дамски дрехи

Цените са достъпни за българския потребител, доставката е 3.50лв. до офис на куриерска фирма Еконт, 5.00лв. до адрес в България. Условията за връщане и замяна са уточнени в раздел ПОМОЩ – Връщане и Замяна.
Приятно пазаруване в онлайн магазин за дрехи Фешън Чойс – Вашият моден избор!

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота – от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
0897 234 734,
0888 234 734
Електронна поща:[email protected]