Гърците луди по нашите регистрационни номера за коли! По-евтини са!

0
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Много гърци, които карат скъпи коли прибягват до този вариант, за да спестят от данъци.

Предприемчиви гърци и българи налазиха сайтовете за обяви и всички социални мрежи. Данъците за автомобили в Гърция са адски високи, като новата далавера е гръцките коли да се регистрират в България. Мераклии да се възползват от тази услуга има много. Просто си плащат някаква сума, представят нужните документи и много скоро се оказват с български регистрационен номер.

Те не трябва да се притесняват, че в Гърция някой ще им направи нещо. Карането с такава табела си е законно. Става на въпрос за вратичка в закона, която много хора използват, тъй като в Гърция нивото на облагане е доста голямо. Посредниците съдействат за издаването на разрешително за пребиваване в страната ни. То от своя страна позволява в Гърция да се кара автомобил с българска регистрация, напълно свободно за 6 месеца. Ключът към разковничето е, че много трудно се доказва когато е изтекло разрешението. Границата може да се премине свободно от всеки.

Желаещите трябва да представят ксерокопие на личната си карта, имат нужда и от Европейска осигурителна карта, която е безплатна. Идват в България, изкарват си разрешителното, предават гръцките номера и талона за регистрация на властите, които ги пращат в Гърция, за да бъдат заличени от регистър.

Бихте ли се възползвали от подобна услуга?

loading…

Спонсорирани връзки: