Скарлет Йохансон виновна за конфликта в семейството на Джордж Клуни

2
Добави коментар

Вече нееднократно е писано, че бракът на 37-годишната Амал и 53-годишният Джордж Клуни се пука по шевовете. Двойката не е прекарала и шест месеца под един покрив, като започнаха разногласия и конфликти. Причината е в това, че Амал иска възможно най-скоро да има бебе, за разлика от Джордж.

Амал наскоро откри нов повод за редовни скандали и сцени на ревност.

Обкръжението на звездното семейство счита, че във всичко, което се случва между съпрузите е виновна самата Амал. Тя не е очаквала, че за мъжа си ще се окаже на второ място след Холивуд, приятелите и творческите партита. Но най-много я безпокоят красивите актриси, с които работи съпруга й.

Последна ябълка на раздора стана Скарлет Йохансон, която се снима с Клуни във филма „Аве, Цезар!“. Актьорите редовно прекарват времето заедно, заради което Амал е ужасно притеснена.

Съпругата на Клуни бе невероятно ядосана от отказа на мъжа си да присъства на рождения й ден, по причина, че трябва да се снима със Скарлет. Тя бе в ярост и сега не отговаря на телефонните му повиквания и SMS съобщения.

Източници, близки до семейството, също така съобщават, че неизвестни „доброжелатели“ са разказали на Амал, че съпругът й непрекъснато флиртувал с Йохансон.

Източник:wmj.ru