ПИСАНЕТО НА ЕВРОПРОЕКТ Е ЛЕСНА РАБОТА

1
Добави коментар
evroproekt
evroproekt

Писането на европроект е наистина лесна работа, ако разполагате с попълнен образец на формуляр, който е одобрен от оценителите. В забързаното ежедневие никой не разполага с достатъчно време, за да се запознае подробно с цялата бумащина от документи, съпътстващи процедурите за подбор, а не всяко предприятие може да си позволи наемането на професионален консултант.

Книгата е помагало/наръчник за всички собственици и  мениджъри на български фирми, интересуващи се от възможностите, които предлага оперативна програма „Конкурентоспособност“ за модернизиране на предприятията и най-вече за стартиране и/или внедряване на иновативна дейност. Основна цел на настоящият ръкопис е представяне в кратък вид и на разбираем език на цялата „бумащина“ от документи и изисквания на Управляващия орган , която съпровожда всеки обявен прием на проектни предложения, а най-важната част от книгата е приложения към нея одобрен на написан от мен и вече реализиран проект на фирмата, която управлявам.

Ако желаете да закупите книгата, моля попълнете контактната форма за поръчка като не забравите да впишете: имена на получател, адрес за доставка и телефон за обратна връзка. Книгата ще Ви бъде изпратена с куриер до посочен от Вас адрес.

Разходите за доставка са за сметка на клиента и са съгласно обявените тарифи на куриерската служба.

Like this:

Like Зареждане…