Drone – мощен Bluetooth адаптер

5
Добави коментар
Trish
Trish

Повечето от новите лаптопи имат вграден Bluetooth, но ако вашия няма, може би ще ви е интересно каква технология въведоха наскоро CallPod, Drone.

 

Drone не е обикновен Bluetooth адаптер. Това е мощно устройство, което предлага обхват от триста стъпки, което е десет пъти повече от обхвата на обикновените Bluetooth устройства.

 

Създаден главно за аудио цели, веднъж свързан, Drone е разпознат от компютъра като говорител. Вграденият софтуер в Drone след това стриймва компютърното аудио съдържание към Bluetooth слушалки или говорители.

Поради тази причина, устройството е перфектно за базирано на компютър VoIP обаждане и работи със Skype. Ако слушате музика, когато постъпва Skype обаждане, Drone автоматично превключва към него.

Като аудио устройство, Drone е 100% plug-and-play, софтуер инсталация се изисква само за напреднали функции подобно трансфер на данни.

 

Drone Bluetooth адаптерът е A2DP-съвместим, а може да се прилага и към PC и към Mac. Понастоящем се продава за 50 долара, което е значително повече от другите от цената на обикновените адаптери.