Оригинални коледни украси

8
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

Оригинални коледни украси

Коледните празници наближават! Да забраавим за малко всекидневните грижи и внесем малко коледно настроение в домовете си с интересни и нискобюджетни украси!

Тази прекрасна есенна украса, направена от свещ и пълна с цветове, е едновременно ефектна и евтина за изработка. Вземете подходящ за целта съд – стъклена купа, голяма ваза – и положете слой царевица, слой изсушени цвята (петльов гребен, светло зелен изсушен хмел, кафяви дъбови листа). В така аранжираната купа, поставете свещ в чаша (по-тясна от купата) и заедно ги поставете в средата на купата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Превърнете коледния символ в красива декорация за стена. Направете си коледно дърво от мънички топчици и парчета тел. Вземете твърда тел и изработете триъгълна рамка, подобна на тази от картинката. Закрепете и напречните парчета, така че да са хоризонтални на основата. Използвайте тънка тел, за да направите S-образни държачи за орнаментите. Може да използвате миниатюрни топки за елха или да си направите собствени (боядисани жълъди или лешници ще свършат чудесна работа).

Харесва ли ти тази статия?

 

Вижте още …

източник: www.bhg.com